Begrenset til 500 enheter, Huawei og Changan samarbeidsmodeller, Avita 011 debut

Begrenset til 500 enheter, Huawei og Changan samarbeidsmodeller, Avita 011 debut

Nylig ble det kjent fra relevante kilder at Avita 011 ble offisielt avduket, og den offisielle Avita 011 STUDIO tidsbegrensede utstillingen ble holdt. Det er rapportert at denne bilen for øyeblikket er begrenset til 500 enheter. For denne bilen bør du ikke føle deg ukjent, for tidligere har denne bilen allerede hatt sin debut og gitt ut offisielle bilder.

Her gjennomgår vi bilens utseende, som ny energimodell har Avita 011 et veldig sci-fi-utseende, enten det er den lukkede frontgrillen, eller de svært gjenkjennelige frontlyktene, er den visuelle opplevelsen av hele bilen relativt individuell. Samtidig er denne bilen også utstyrt med en skjerm under frontruten som kan vise lett språk, kan gjøre kjøretøyet har en sterk aggressiv, kan godt reflektere deres intelligente egenskaper.

Utsikten beveger seg til siden, og designet på hele bilen er også relativt jevn. Samtidig kan den gjennomgående midjedesignen få den til å ha en mer kompakt visuell effekt. Det er verdt å si at for å møte alles persontilpassede bilbehov, vil den nye bilen være utstyrt med 22-tommers hjul, og har en opphengt logo og hvite skyvelære, i tråd med vanene til unge mennesker med bil.

Når det gjelder interiørdelen, er designet på hele bilen også veldig teknologisk. Fronten på den nye bilen er en 15,6-tommers opphengt senterkontrollskjerm med et innebygd Huawei Hongxing-system. Samtidig, for å forbedre kjøreopplevelsen til denne bilen, er den nye bilen arrangert med 10,25-tommers full LCD-instrumenter og en 10,25-tommers passasjerskjerm på begge sider av midtskjermen, som også kan kobles sammen med to store skjermer.

Den siste tingen å si er kraftkonfigurasjonen, som referanse er Avita 11 utstyrt med et Huawei-dobbeltmotorsystem, en maksimal effekt på 425kW, kjøretøyvekt foran til bak-forhold på 50:50, når det gjelder lading, Avita 11 applikasjon 750V høyspent ladesystem, ladeeffekt opp til 240kW, ytelsen til hele bilen kan fortsatt garanteres. For denne bilen, tror du samarbeidet til Changan og Huawei er pålitelig?

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Kontakt oss for pris
På lager
Blog Search