Begränsat till 500 enheter, Huawei och Changan samarbetsmodeller, Avita 011 debut

Begränsat till 500 enheter, Huawei och Changan samarbetsmodeller, Avita 011 debut

Nyligen fick man veta från relevanta källor att Avita 011 officiellt avtäcktes och att den officiella Avita 011 STUDIO-utställningen hölls. Det rapporteras att denna bil för närvarande är begränsad till 500 enheter. För den här bilen bör du inte känna dig obekant, eftersom tidigare har denna bil redan haft sin debut och släppt officiella bilder.
Här granskar vi utseendet på bilen, som en ny energimodell, Avita 011 har ett mycket sci-fi utseende, oavsett om det är den stängda främre grillen, eller de mycket igenkännbara strålkastarna, den visuella upplevelsen av hela bilen är relativt individuell. Samtidigt är denna bil också utrustad med en skärm under främre vindrutan som kan visa ljusspråk, kan göra fordonet har en stark aggressiv, kan väl återspegla deras intelligenta egenskaper.

Vyn rör sig åt sidan, och designen på hela bilen är också relativt smidig. Samtidigt kan den genomgående midjelinjedesignen göra att den har en mer kompakt visuell effekt. Det är värt att säga att för att möta allas personliga bilbehov kommer den nya bilen att vara utrustad med 22-tums hjul, och har en upphängd logotyp och vita kaliber, i linje med vanorna hos unga människor med bilar.

När det gäller interiören är designen av hela bilen också mycket teknisk. Framsidan på den nya bilen är en 15,6-tums upphängd mittkontrollskärm med, ett inbyggt Huawei Hongxing system. Samtidigt, för att förbättra körupplevelsen av denna bil, är den nya bilen arrangerad med 10,25-tums full LCD-instrument och en 10,25-tums passagerarskärm på båda sidor av mittskärmen, som också kan kopplas samman med de två stora skärmarna.

Det sista att säga är effektkonfigurationen, som referens, Avita 11 är utrustad med ett Huawei dubbelmotorsystem, en maximal effekt på 425kW, fordonsvikt fram till bak förhållandet 50:50, när det gäller laddning, Avita 11 tillämpning 750V högspänningsladdningssystem, laddningseffekt upp till 240kW, prestandan för hela bilen kan fortfarande garanteras. För denna bil, tror du Changan och Huaweis samarbete är tillförlitligt?

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
[Kontakta oss för pris]
I lager
Blog Search