1,2T + kraftkombinasjon med dobbel motor solgt 350 000, den LEDENDE IDEAL ONE månedlig salg på 10 000 +, hvem betaler for det?

1,2T + kraftkombinasjon med dobbel motor solgt 350 000, den LEDENDE IDEAL ONE månedlig salg på 10 000 +, hvem betaler for det?

 

Prisen på bensin har gått opp som en gal, den nye energisektoren er i kaos, og flere og flere mennesker står overfor en rekke valg når de skal kjøpe bil. Innenlandske nye energifelt ny kraft bilproduksjonsbedrifter har hovedsakelig NIO, XPENG, LEADING IDEAL noen, utenlandske har også Tesla, disse to årene kan flere nye energibilbedrifter sies å ha tjent en full gimmick. I dag for å snakke om LEADING IDEAL bilens eneste modell for salg – LEADING IDEAL ONE (bilde | konfigurasjon | forespørsel), når vi snakker om LEADING IDEAL ONE, hva tenker du først?

Faktisk har LEADING IDEAL ONE vært veldig varmt siden lanseringen, med stor ros og kritikk, men uansett hva, er antallet kjøpsbestillinger for forbrukere det mest talende. LEADING IDEAL ONE som et inkrementelt elektrisk kjøretøy, i de inkrementelle nye energimodellene ber bare én modell verden M5 om å konkurrere med den, og LEADING IDEAL ONE plasserer middels til stor SUV, i det nye energifeltet er det svært få konkurrenter.

LEADING IDEAL ONE solgte 11 496 enheter i mai, og ble nummer fem i den nye energirangeringen og sjuende i SUV-rangeringen. LEDENDE IDEAL ONE, priset til 349 800 yuan, oppnådde et slikt salg, noe som virkelig er overraskende.

Når det gjelder utseende, til tross for den forskjellige estetikken, beviser markedssalget at LEDING IDEAL ONEs pålydende fortsatt er ganske overkommelig. LEADING IDEAL ONE er 5030/1960/1760 mm i lengde, bredde og høyde, med en akselavstand på 2935 mm, plassert i den store SUV-en, tror jeg at det enorme karosseriet har tiltrukket seg et betydelig antall forbrukere.

LEADING IDEAL ONE når det gjelder modeller for å gi kun én modell, for øyeblikket på salg er 2021-modeller med utvidet utvalg 6-seter. Når det gjelder kraft, er LEADING IDEAL ONE utstyrt med en 1,2T tresylindret motor + doble motorer, matchet med en girkasse med fast utveksling, denne kraftige kombinasjonen er faktisk det kontroversielle punktet til LEADING IDEAL ONE, tross alt, denne kraften systemet i forhold til prisen, det virker egentlig ikke så sjenerøst. Det er verdt å merke seg at til tross for den tresylindrede 1,2T-motoren, krever LEADING IDEAL ONE tillegg av 95 bensin, og med tillegg av den elektriske motoren akselererer den til 100 km på 6,5 sekunder, med en offisiell 100 km kombinert drivstoff forbruk på 1,5 liter.

I tillegg er LEADING IDEAL ONE levert av Ningde Time ternært litiumbatteri og gir 8 års eller 120 000 km batterigaranti, batteriet støtter både rask og langsom lading, den rene elektriske rekkevidden på 188KM. denne prisen, når det gjelder teknologikonfigurasjon, er LEADING IDEAL ONE virkelig ingen tvetydighet, aktiv sikkerhetsadvarsel, aktiv bremsing, kjørefelt, 7 kollisjonsputer, full hastighet domene adaptiv cruise, L2 nivå assistert kjøring, automatisk parkering, variabel fjæring, N Automatisk parkering, variabel fjæring, Nappa-skinnseter, 16,2-tommers midtskjerm, assistert kjøring operativsystem og så videre.

Den seks-seters LEADING IDEAL ONE ble en gang kalt «pappas bil», høy verdi, plass, ubegrenset grønt skilt, støtte for drivstoff-elektrisk hybrid og intelligent konfigurasjon, kanskje disse funksjonene oppnådde LEADING IDEAL ONE-salget i dag, hvis den er du, vil du velge det?

 -350 000RMB(≈519505Kr)

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search