179 000 yuan, EVERGRANDE AUTOs första bil, Hengchi 5, är officiellt förhandssåld, säg att du vågar köpa

179 000 yuan, EVERGRANDE AUTOs första bil, Hengchi 5, är officiellt förhandssåld, säg att du vågar köpa
På kvällen den 6 juli såldes den första modellen av EVERGRANDE AUTO - Hengchi 5 officiellt, med ett förhandspris på 179 000 yuan efter omfattande subventioner, och endast lyxversionen är för närvarande tillgänglig.

 

Pris före försäljning för Hengchi 5

Det måste sägas att pre-sale av Hengchi 5 verkligen inte är lätt, trots allt har denna slogan ropats i mer än ett halvt år innan den når idag, men denna pre-sale pick-up tid kan behöva vänta eftersom Hengchi 5 inte officiellt har varit massproduktion.

 

I mars i år sa EVERGRANDE AUTO "tre månader" för att uppnå massproduktion av Hengchi 5, vilket är nästan till 22 juni för att uppnå massproduktion. Men när tiden närmar sig kommer EVERGRANDE AUTO att justera massproduktionstiden till den 20 september, vilket innebär att du i denna förhandsförsäljning måste vänta minst två månader för att nämna bilen.

 

Hengchi 5 produktionstidsjustering

Så hur är Hengchi 5 produkten? När det gäller design antar Hengchi 5 i princip samma minimalistiska design som de flesta av de nya krafterna, och du kan säga med en blick att det är en elbil, hela bilen ser inte fantastisk ut, den viktigaste höjdpunkten är "7" strålkastarna. När det gäller dimensioner är dess längd, bredd och höjd 4725 mm/1925 mm/1676 mm respektive hjulbas 2780 mm.

Interiören överraskar snarare, eftersom den också antar en liknande genom väggen mittskärm som den nya S-Klassen, som består av en 10,25-tums instrumentpanel, en 14,6-tums mittskärm och en 10,25-tums passagerarskärm, med en minimalistisk interiör och ett övergripande utseende av en viss klass. I denna jätteskärm anses dess inbyggda 5G-kommunikation, högprecisionskarta, Baidu ekosystem, virtuell assistent på skärmen, intelligent röstinteraktion, gestinteraktion och andra funktioner hålla jämna steg med mainstream.

Hengchi 5 Interior'show, gillar du det?

Effektdelen, Hengchi 5 antar en 150 kW drivmotor med ett toppvridmoment på 345 Nm, och noll hundra acceleration kan uppnås på 7,8 sekunder, så effektfördelen är relativt uppenbar i sin klass. På räckvidden, det ger bara en 602 km räckvidd version, notera att detta är CLTC standard, det faktiska räckvidden är fortfarande att spela lite rabatt.

Hur är marknaden för Hengchi 5

Så hur är marknaden för Hengchi 5? Hengchi 5 är en mycket konventionell ren elektrisk SUV, produktkraft verkar inte vara några problem, men användarens oro bör inte vara produkten, trots allt är den ekonomiska situationen för EVERGRANDE Group verkligen inte ett litet problem, så enligt min mening, EVERGRANDE kan bygga en bil är inte fokus, fokus är fortfarande att ge användaren tillräckligt förtroende, detta är nyckeln.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search