Tomotors firehjulsdrift / 400kW ZEEKR 009-erklæringsinformasjon eksponering akselavstand på 3205 mm

Tomotors firehjulsdrift / 400kW ZEEKR 009-erklæringsinformasjon eksponering akselavstand på 3205 mm

 

For noen dager siden sjekket jeg departementet for industri og informasjonsteknologi for å finne ut deklarasjonsinformasjonen til ZEEKR 009, formen, størrelsen og kraften til den nye bilen er ingen hemmelighet.



Fra synspunktet til erklæringen, er fronten av den nye bilen et relativt firkantet designspråk, rektangulært gitter intern bruk av en lignende rett fossstruktur for dekorasjon, stilen ser mer alternativ ut; begge sider av frontlysklyngen er fortsatt delt, kjørelysene er plassert på begge sider av panseret, det flate fjern- og nærlyset er plassert på begge sider av grillen, stilen ser mer individuell ut. Og utvalgt informasjon viser at den nye bilens front også kan dekoreres med en valgfri høyglans kromlist.

Den nedre delen av omringen vedtar en tre-trinns designstil, utstyrt med en vertikal utforming av de to sidene av deflektoren, intern bruk av kromstrimler for å lage en hoggform; den midtre delen av den samme rektangulære luftinntaksdesignen, intern bruk av en rett fossstruktur for dekorasjon, noe som ytterligere forbedrer følelsen av personlighet.



På siden er taklinjen relativt grei for å sikre maksimal takhøyde for baksetepassasjerene; taket skaper også en suspendert form, som er mer fasjonabel; midjen har en gjennomgående design, som får den visuelle effekten til å virke slank og atmosfærisk, og forbedrer følelsen av lagdeling på siden av kroppen; hjulene har en tett spennform, som har sterk gjenkjennelse.

På baksiden er taket utstyrt med haifinner og en liten spoiler er ikke fraværende; den røkte baklykten har en gjennomgående design, som effektivt strekker den horisontale visuelle bredden bak; den nedre rammen er utstyrt med svarte detaljer og en gjennomgående kromlist, som pynter på en viss følelse av hierarki.



Dimensjoner, den nye bilens lengde, bredde og høyde er 5209/2024/1856/1867 mm, med en akselavstand på 3205, med 265/45 R20-spesifikasjonsdekk.

 

Kraft, deklarasjonsinformasjonen viser at den nye bilen er utstyrt med et firehjulsdriftsystem med to motorer foran og bak, motorens maksimale effekt er 200kW, den samlede maksimale effekten på 400kW, som er en ternær litiumion batteripakke, og valgfri luftfjæring.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
$71,490.00
På lager
Blog Search