Utstyrt med et hybridsystem Tank 300 HEV-versjon vil bli avduket og vil bli forhåndssolgt i løpet av dette året

Utstyrt med et hybridsystem Tank 300 HEV-versjon vil bli avduket og vil bli forhåndssolgt i løpet av dette året

 

På Chengdu Auto Show avduket Tank SUV offisielt sin Tank 300 HEV-versjon, den største funksjonen til det nye kjøretøyet er utstyrt med et hybridsystem, drivstofføkonomi-ytelsen har blitt betydelig forbedret, og vil bli åpnet for forhåndssalg i løpet av dette året.

Fra det faktiske bildet er den nye bilens frontform og den nåværende drivstoffversjonen av modellen ikke vesentlig forskjellig, frontflaten er en avrundet rektangulær grilldesign, og den interne bruken av klynger med horisontal struktur for dekorasjon, er veldig hierarkisk; begge sider av de runde frontlyktene er en vanlig designstil av hardcore SUV, den interne også integrert gjennom kjørelysene, er stilen mer personlig.

Den nedre delen av rammen har en tøffere form, med støtfangeren som stikker betydelig ut fra karosseriet og tåkelykter integrert på begge sider, noe som effektivt øker følelsen av kraftytelse.

Sideformen er også uendret, kroppslinjene er relativt firkantede, og den nye hvite malingen er tilgjengelig, sideskjørtene er utstyrt med eksklusiv trekking, som viser den unike identiteten; hjulbrynet og sideskjørtdelen av formen er relativt tykk, noe som forsterker hardcore-atmosfæren ytterligere. Midjelinjen har en grundig design, som får den visuelle effekten til å virke slank og atmosfærisk samtidig som den forsterker følelsen av lagdeling på siden av kroppen.

På baksiden har det eksterne reservedekket også en sterk gjenkjennelse, den røkte baklyktklyngen vedtar en vertikal layout, stilen er mer raffinert; formen på den nedre delen av omringen og støtfangeren foran gjenspeiler stilen er mer stiv, eksosrøret har en skjult layout.

Dimensjoner, den nye bilens lengde, bredde og høyde på henholdsvis 4760/1930/1927 mm, akselavstand på 2750 mm og drivstoffversjonen på salg forblir stort sett de samme.

Interiøret er også uendret, og tilbyr et tre-eikers multifunksjonsratt, et komplett LCD-instrumentpanel, en innebygd midtskjerm og en elektronisk girknapp.

Når det gjelder kraft, avslørte tjenestemannen at den nye bilen er utstyrt med et hybridsystem bestående av en 2.0T Miller-syklus turboladet motor og elektrisk motor, med en kombinert maksimal effekt på 224kW og et kombinert toppmoment på 640N-m, matchet med en 9HAT girkasse, og en 100 km akselerasjonstid på mindre enn 9 sekunder.

 

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Kontakt oss for pris
På lager
Blog Search