Från 154 800 yuan lanserades LYNK&CO 03-familjen med den första hybridversionen

Från 154 800 yuan lanserades LYNK&CO 03-familjen med den första hybridversionen
För några dagar sedan tillkännagav LYNK&CO officiellt lanseringen av sin LYNK&CO 03 familj, den nya bilen är den nya modellen av mellancykelversionen, i utseende och interiör, uppgraderad och utökad hybridversion tillgänglig. Bränsleversionen finns i tre konfigurationer, med ett officiellt riktprisintervall på 154 800-176 800 yuan; hybridversionen finns i två konfigurationer, med en officiell riktprisklass på 157 800-169 800 yuan.

LYNK&CO 03

När det gäller form har den nya bilens främre form mer uppenbara förändringar, formen på dagsljusen är plattare än den nuvarande modellen, stilen är inte så abrupt, har fortfarande ett starkt erkännande; grillformen är relativt platt, och de två sidorna av rökt helljus och halvljus är anslutna, den visuella känslan av enhet är relativt stark.

Den nedre delen av omgivningen antar en trestegs designstil, utrustad med triangulära deflektorer på båda sidor och genom de svarta fyra remsorna för att skapa en vindbladform, vilket effektivt ökar den sportiga atmosfären; den mittersta delen av den stora rektangulära luftintagsdesignen, den inre användningen av en rak vattenfall struktur för dekoration, mycket kraftfull känsla.

Bilens sidolinjer är i princip oförändrade, C-pelaren del har en bred och kraftfull form; fönstrets övre kant är utrustad med en kromremsa, som sträcker sig till insidan av C-pelaren, vilket skapar en upphängd takform, och stilen ser mer fashionabel ut; Midjelinjen antar en genomgående design, som pryder den skiktade känslan av sidan av kroppen; ytterspeglarna och dörrhandtagen är mörklagda och texturen är mer på plats; Hjulen antar femekrad tvåfärgad kronblad form, stilen ser mer individuell ut.
Den bakre änden är utformad med en liten svart spoiler på toppen av bagageutrymmet, och bakljusklustren är utformade med en genomgående belysning design, utrustad med en punktmatris ljuskälla, som är mycket igenkännlig när den lyser och effektivt sträcker den horisontella visuella bredden av den bakre änden; den nedre omgivningen är utrustad med dekorativa deflektor spår på båda sidor, vilket också skapar ett vindblad mitten; Mellandelen är utrustad med diffusor och avgasröret har en bilateral tvåvägslayout.
Mått, den nya bilens längd, bredd och höjd på 4684/1843/1460mm, respektive, med en hjulbas på 2730 mm.
Interiören inledde den övergripande layouten en liten förändring, vilket gav en treekrad multifunktionsratt, full LCD-instrumentpanel, upphängd mittskärm och elektronisk växelratt; framsidan av växeln ger en relativt stor storlek på infusionsplats, vilket stöder trådlös laddningsfunktion för mobiltelefoner.
Och den nya bilens mittkontrollskärm är utrustad med Qualcomm Snapdragon 8155 chip, som har förbättrats när det gäller funktionalitet och jämnhet; Den assisterade körfunktionen kallas officiellt Lynk Co-Pilot, som innehåller 12 ultraljudsrader + 5-millimeters vågradar + 4 HD surroundkameror + 1 främre högprecisionskamera, vilket möjliggör L2 nivå assisterad körning funktion.
Effekt, bränsleversionen avbröt den trecylindriga 1,5T versionen, alla utrustade med 2,0T motor, maximal effekt 254 hästkrafter, toppvridmoment 350N-m, matchad med en 7-växlad dubbelkopplings växellåda, 100 km acceleration tid på 6,9 sekunder.
Hybridversionen är utrustad med ett HEV-system bestående av en trecylindrig 1,5 T-motor och elmotor, där motorn har en maximal effekt på 150 hk och ett toppvridmoment på 225N-m. Elmotorn har en maximal effekt på 100 kW och ett toppvridmoment på 320N-m. Systemet har en kombinerad maximal effekt på 180kW och toppvridmoment på 545N-m, matchat med en 3-växlad DHT-växellåda, med en 100km accelerationstid på 7,2 Systemets kombinerade maximala effekt är 180kW och toppvridmoment är 545Nm.

 

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search