Från 46 800 yuan lanseras LINGBAX BOX Pro officiellt med en uppgraderad konfiguration

Från 46 800 yuan lanseras LINGBAX BOX Pro officiellt med en uppgraderad konfiguration
Den 18 juni meddelade LINGBAX officiellt att dess LINGBAX BOX Pro version officiellt lanserades, med tre konfigurationer tillgängliga och ett officiellt riktpris på 46 800 yuan till 68 800 yuan.

Som en uppgraderad modell finns det ingen betydande förändring i utseendet på den nya bilen, framsidan är en stängd grilldesign, med runda strålkastare som ger ett relativt starkt erkännande, stilen ser också mer naiv ut.
Den nedre delen av omgivningen antar en liknande trestegs designstil, med små deflektor spår på båda sidor och en trapetsformad luftinloppsdesign i mitten, dekorerad med en liknande prickad struktur inuti, som har en känsla av hierarki; Laddningsporten ligger i övre vänstra hörnet av nummerplåtsramen, vilket inte är särskilt samordnat.

När det gäller sidoform är taklinjen relativt rak, med hajfenor för att få den visuella effekten att se ganska fashionabel ut; Midjelinjen är relativt rak, vilket effektivt ökar känslan av skiktning på sidan av kroppen; hjulbrynsdelen är dekorerad med ett stort antal linjer, med lågt vindmotstånd modelleringshjul för att göra stilen mer individuell.

På baksidan antar bakljusklustret en rund design, som ekar strålkastarklustret, och den trapetsformade nummerplåtsramen antar en konkav design, som pryder baksidan av bilens hierarki; formen på det nedre fästet är relativt enkel, och den breda svarta trimplattan pryder en känsla av makt.
Mått, den nya bilens längd, bredd och höjd är 3584/1475/1666 mm, med en hjulbas på 2455 mm, och den gamla modellen förblir densamma.
När det gäller interiören erbjuder den nya bilen en treekrad ratt, LCD-instrumentpanel, flytande mittskärm och elektronisk växel av ratttyp, den övergripande stilen ser relativt enkel ut, men ger också en mer varm känsla.
När det gäller konfigurationen är den nya bilen utrustad med eldrutor, strömjusterbara ytterspeglar, manuell luftkonditionering, pekskärm LCD, tygstolar, fjärrkontroll, backbackkamera, däcktrycksövervakningssystem etc. Jämfört med den gamla modellen lägger den centrala kontrollskärmen till GPS-navigerings- och röstigenkänningsfunktioner.

När det gäller effekt är låg- och mellanmodellerna utrustade med en elmotor med en maximal effekt av 30kW och ett toppvridmoment av 95N-m, medan toppmodellen är utrustad med en elmotor med en maximal effekt av 35kW och ett toppvridmoment av 125N-m. CLTC-serien finns i tre versioner: 145 km, 205 km och 320 km.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search