Guangdong, Hong Kong og Macao Auto Show anmeldelse: hybridsystem mer drivstoffeffektivt, SAIC ROEWE Longcat debut

Guangdong, Hong Kong og Macao Auto Show anmeldelse: hybridsystem mer drivstoffeffektivt, SAIC ROEWE Longcat debut

Nylig ble det lært fra relevante kilder at SAIC ROEWE Longcat (bilde) ble avduket på 2022 Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area Auto Show. For denne bilen bør du ikke føle deg rar, for tidligere hadde denne bilen et formelt utseende. ROEWE Longcat tar i bruk et nytt designspråk, og den generelle visuelle effekten er mer moteriktig, noe som kan møte de nåværende behovene til unge forbrukere med biler.

Her gjennomgår vi fortsatt hele designet på bilen. Forsiden av den nye modellen har en god følelse av hierarki, og frontlyktene er forbundet med en svart trimplate med en lyseblå trim i midten, fordelene med denne designen er åpenbare og kan godt forbedre den visuelle effekten til bilen . Samtidig har frontgrillen på denne bilen et kantløst design med en avantgarde-stil med diamantformet tekstur inni, og den visuelle effekten av hele bilen er også veldig sterk.

Utsikten beveger seg til siden, og for å forbedre de praktiske egenskapene til denne bilen, er sideprofilen til Longcat i utgangspunktet den samme som ROEWE RX3. Det skal imidlertid bemerkes at som en modell som fokuserer på det unge markedet, introduserer denne bilen også et tofarget karosseri på siden. Det er rapportert at i tillegg til de to hovedfargevalgene babyblått og snøballhvitt som den nye bilen vil tilby i fremtiden, kan folk også velge mellom tre fargeskalaer grønn, ballettrosa og fløyelsgull. Bak er den nye bilen utstyrt med en skarpt formet baklysklynge, som kan gjenspeile frontflaten.

Når det gjelder interiørdelen, tilbyr den nye bilen to stiler av interiørfarger, mokkasvart og drømmende grå, som forbrukerne kan velge mellom, og med den gode størrelsen på den doble 12,3-tommers kontinuerlige skjermen, den intelligente tilkoblingen til hele bilen er også garantert. Det er rapportert at bilen er avhengig av det nyeste bilsystemet, og vil gi forbrukerne online underholdning/navigasjon, tredjeparts nettapplikasjoner, tilkobling til bilhjem og mange andre funksjoner.

Det siste å si er kraftdelen, det meldes at den nye bilen er utstyrt med et hybridsystem bestående av en 1,5L motor og elektrisk motor, for denne bilen, hvordan tror du opplevelsen?

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search