JETOUR Dasheng i-DM debuterar med ett plug-in system och 100 km ren elektrisk räckvidd

JETOUR Dasheng i-DM debuterar med ett plug-in system och 100 km ren elektrisk räckvidd

På Chengdu Auto Show debuterades JETOUR i-DM, en plug-in version av JETOUR Dasheng. Det nya fordonet bygger på Kunluns arkitektur och beräknas lanseras i år.
När det gäller formen är den nya bilens främre form i princip densamma som bränsleversionen till salu, framsidan använder ett designspråk som liknar det kantlösa tricket din grill, och den inre användningen av den prickade strukturen för dekoration, är mycket igenkännbar; båda sidor av strålkastargruppen med en delad design, dagsljusen är placerade på kanten av huven, helljuset och halvljuset är placerade på båda sidor av gallret, stilen verkar vara mer individuell.

JETOUR i-DM

Den nedre delen av omgivningen är mer styv, utrustad med trapetsluftintag och dekorerad med en horisontell struktur inuti, vilket effektivt ökar känslan av hierarki i fronten.
När det gäller sidoformen är taklinjen något ner från B-pelaren och skapar en upphängd form, vilket är mer fashionabelt; Midjelinjen antar en segmenterad design, som sträcker sig från framskärmen till baksidan av bilen, vilket förskönar känslan av hierarki på sidan av bilen; dörrhandtagen antar en pop-up design, som kan spela en roll för att minska vindmotståndet, och är också en mycket populär designstil för närvarande; hjulhuvudet och sidokjolarna är dekorerade med tjock Hjulen och sidokjolarna är dekorerade med tjocka svarta trimplattor, vilket ger en viss känsla av makt; Hjulen antar en flerekrad form, och texturen är relativt enastående.

På baksidan är taket utrustat med en liten spoiler och det rökta bakljusklustret antar en biforcerad design, vilket gör att stilen verkar mer individuell; den trapetsformade nummerplåtsramen antar en konkav design, som pryder baksidan av bilens känsla av hierarki; den nedre delen av fästet är mer aggressiv, utrustad med en ganska överdriven storlek på diffusorn, och avgasröret antar en dold layout.

Storlek, den nya bilens längd, bredd och höjd är 4590/1900/1685 mm, hjulbas 2720 mm, placerad som en kompakt SUV.
Interiören är den övergripande layouten också förenlig med bränsleversionen, vilket ger en tvåekrad multifunktionsratt, full LCD-instrumentpanel, flytande mittskärm och elektronisk fickutrustning, stilen anses enkel och tekniken skapar en känsla av plats.
När det gäller effekt är den nya bilen utrustad med ett plug-in hybridsystem bestående av en 1,5T motor och en elmotor, som är parad med en 3-växlad DHT-växellåda, med en kombinerad maximal effekt på 326 hk, kombinerat toppmoment på 565 N-m och en ren elektrisk räckvidd på 100 km.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search