Senk terskelen, QIANTU K20 utgitt denne måneden todørs designposisjonering ren elektrisk liten bil

Ser ut som en million sportsbiler, og McLaren til falske, den faktiske prisen på 754.300 yuan, rekkevidde på 380 km, 100 km akselerasjonskapasitet på 4,6 sekunder, ikke så god som Tesla Model 3 også BYD Han, bruktbil halv rabatt gjennomsnittsprisen er mer enn 300 000, har QIANTU K50 blitt en modell ingen har bedt om.

 

Tenk på tiden da den nettopp ble lansert, men den rene elektriske sportsbilen i sivilklasse, den eneste innenlandsbilen, men også betraktet som den gamle forgjengeren til den rene trikken, bortsett fra at anerkjennelsen av nye energimodeller ikke var høy, hvis den ble plassert i nåtiden skulle ha prestert bedre, men nå har ryktet kollapset, det er vanskelig å gjenopprette styrken, bare for å bli erstattet av en ny etterfølger.

Nylig, i det offentlige nummeret til QIANTU-bilen, sa tjenestemannen at QIANTU K20-modellen (bilde) vil åpne forhåndssalg 6. juni, denne bilen er plassert i den rene elektriske småbilen, i designen er fortsatt veldig individuell, etter alle, eller sportsbilgener, frontflaten imiterer designelementene til K50, veldig skarpe, og bruken av dobbeldørdesign, taket bruker røkt svart design, men også med en enhet som ligner på anti-roll baren.


 

Når den ser den høyere kroppen, utelukker den også bekymringen om liten plass og bryr seg fortsatt mer om følelsen til passasjerene inne i bilen. Bak er designet på denne bilen fortsatt veldig individuelt, og bakglasset bruker en forlengelsesbehandling bak for å danne en spoiler.

Fra utseendet viser bilen fortsatt sin personlighet som et sportsbilmerke. Den spesifikke størrelsen og interiørinformasjonen er foreløpig ikke offentliggjort, men med henvisning til interiørdesignen til den forrige konseptbilen vil produksjonsmodellen også ha gode ytelser når det gjelder teknologi.

Når det gjelder kraft, vil QIANTU K20 ha et rent elektrisk drivverk, med en offisiell akselerasjonstid på 0-100 km/t på 6 sekunder og en toppfart på 190 km/t. Den forventes å ha to former for firehjulsdrift. Og rekkevidde og batteriinformasjon må vente på den offisielle kunngjøringen av den nye bilen

Med ankomsten av denne bilen føler jeg at posisjoneringen og publikummet fortsatt er veldig vagt, nå har markedet mange alternativer, og konkurranseevnen er en viss bekymring.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search