Forhåndssalg fra 279 800 yuan ROEWE iMAX8 EV vil bli notert 20. august med en maksimal rekkevidde på 570 km

Forhåndssalg fra 279 800 yuan ROEWE iMAX8 EV vil bli notert 20. august med en maksimal rekkevidde på 570 km

For noen dager siden kunngjorde SAIC ROEWE offisielt at ROEWE iMAX8 EV-modellen offisielt vil bli notert 20. august, den nye bilen vil lansere tre konfigurasjoner å velge mellom og har allerede åpnet forhåndssalg, den offisielle forhåndssalgsprisklassen er 279 800 yuan - 329 800 yuan.



Den nye bilen kan sees på som en ren elektrisk versjon av ROEWE iMAX 8, i form av en liten justering, fronten er fortsatt familiens store munngitterdesign, den interne bruken av en lignende skala-lignende struktur for dekorasjon, og bruk av lukket prosessering, i tråd med identiteten til rene elektriske modeller, har en relativt sterk visuell effekt.

 

Begge sider av frontlyktene er mørklagt og har integrerte matrix LED-lyskilder, som er koblet til kjørelysene, som effektivt strekker den horisontale visuelle bredden av fronten; grillen er også utstyrt med store deflektorspor på begge sider, noe som skaper en vindbladform på innsiden, noe som effektivt øker den sportslige atmosfæren.



Når det gjelder sideform, er bunnlinjen i bilen relativt grei for å sikre maksimal takhøyde for baksetepassasjerene; midjen har en gjennomgående design, som får den visuelle effekten til å virke slank og atmosfærisk samtidig som den forbedrer følelsen av lagdeling på siden av kroppen; hjulene har en flereikers blomsterbladform, med en ganske utsøkt stil. Den øvre kanten av vinduet er utstyrt med en kromlist som strekker seg til C-stolpen, og skaper en hengende takform og gir et snev av mote.



På baksiden er baklyktene mørklagt og forbundet med en kromlist, som effektivt strekker den horisontale visuelle bredden bak; den trapesformede skiltrammen er konkav, og pynter på bakendens følelse av hierarki; den nedre omringen er dekorert med en bikakestruktur og en kromlist, noe som gjør at den visuelle effekten virker mindre monoton.

Størrelse, den nye bilens lengde, bredde og høyde er 5016/1909/1796 mm, akselavstand 3000 mm, og plassert som en middels til stor MPV.



Når det gjelder interiør, er den generelle layouten ikke forskjellig fra drivstoffversjonen, og gir et tre-eikers multifunksjonsratt, et fullt LCD-instrumentpanel, en flytende midtskjerm og en elektronisk girknapp, stilen er relativt enkel; luftkondisjoneringsventilene bruker også en lignende gjennomføring, noe som effektivt øker følelsen av en klasse av interiøret.

Når det gjelder konfigurasjon, er den nye bilen utstyrt med parkeringsradar foran og bak, ryggekamera, cruisekontroll med fast hastighet, automatisk parkering, bakkeassistanse, bratt nedoverbakke, segmentert elektrisk soltak, nøkkelfri adgang, ett-trykks start, førersete elektrisk justering, baksete elektrisk justering, andre seteventilasjon/varme/massasje, automatiske LED-lykter, automatisk klimaanlegg og uavhengig klimaanlegg bak som standard.



Når det gjelder kraft, er det nye kjøretøyet utstyrt med en elektrisk motor med en maksimal effekt på 180kW og et toppmoment på 350N-m, som er sammenkoblet med en ternær litiumbatteripakke med en kapasitet på 90kWh. Rekkevidden til den laveste modellen under CLTC-forhold er 570 km, og rekkevidden til mellom- og høymodellene under CLTC-forhold er 550 km.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search