Förbeställning från 279 800 yuan ROEWE iMAX8 EV kommer att noteras den 20 augusti med en maximal räckvidd på 570 km

Förbeställning från 279 800 yuan ROEWE iMAX8 EV kommer att noteras den 20 augusti med en maximal räckvidd på 570 km

 

För några dagar sedan meddelade SAIC ROEWE officiellt att dess ROEWE iMAX8 EV modell kommer att officiellt noteras den 20 augusti, den nya bilen kommer att lansera tre konfigurationer att välja mellan och har redan öppnat pre-sale, den officiella pre-sale prisklassen är 279 800 yuan - 329 800 yuan.

Den nya bilen kan ses som en ren elektrisk version av ROEWE iMAX 8, i form av en liten justering, framsidan är fortfarande familjens stora mungaller design, den interna användningen av en liknande skalliknande struktur för dekoration, och användningen av sluten bearbetning, i linje med identiteten av rena elektriska modeller, har en relativt stark visuell påverkan.

 

Båda sidorna av strålkastarna är mörklagda och har integrerade LED-ljuskällor, som är anslutna till dagsljusen, vilket effektivt sträcker ut den horisontella visuella bredden på framsidan. Grillet är också utrustat med stora deflektor spår på båda sidor, vilket skapar en vindbladform inuti, vilket effektivt ökar den sportiga atmosfären.

När det gäller sidoform är bilens bottenlinje relativt enkel för att säkerställa maximalt huvudutrymme för bakre passagerare. Midjelinjen antar en genomgående design, vilket gör att den visuella effekten ser smal och atmosfärisk ut samtidigt som den förbättrar känslan av skiktning på sidan av kroppen; Hjulen antar en flerekrad blomblad form, med en ganska utsökt stil. Fönstrets övre kant är utrustad med en kromremsa som sträcker sig till C-pelaren, vilket skapar en upphängd takform och ger en touch av mode.

På baksidan är baklyktorna mörklagda och anslutna med en kromremsa, vilket effektivt sträcker ut den horisontella visuella bredden på baksidan. Den trapetsformade nummerplåtsramen är konkav, vilket pryder den bakre ändens känsla av hierarki. den nedre omgivningen är dekorerad med en bikakestruktur och en kromremsa, vilket gör att den visuella effekten verkar mindre monoton.

 

Storlek, den nya bilens längd, bredd och höjd är 5016/1909/1796 mm, hjulbas 3000mm och placerad som en medium till stor MPV.

När det gäller interiören skiljer den övergripande layouten sig inte från bränsleversionen, vilket ger en treekrad multifunktionsratt, en full LCD-instrumentpanel, en flytande mittskärm och ett elektroniskt växelhandtag, stilen är relativt enkel; luftkonditioneringsventilerna använder också en liknande genom design, vilket effektivt ökar känslan av en klass av interiören.

 

När det gäller konfiguration är den nya bilen utrustad med främre och bakre parkeringsrad, backkamera, farthållare med fast hastighet, automatisk parkering, backhjälp, backstegshjälp, brant sluttningshjälp, segmenterat elektriskt soltak, nyckellös ingång, one-touch start, elektrisk huvudförarsätesinställning, elektrisk baksätesinställning, andra raden sätesventilation/uppvärmning/massage, automatiska LED-strålkastare, Automatisk luftkonditionering och oberoende bakre luftkonditionering som standard.

När det gäller effekt är det nya fordonet utrustat med en elmotor med en maximal effekt på 180kW och ett toppvridmoment på 350N-m, som är parkopplat med ett ternärt litiumbatteri med en kapacitet på 90kWh. Räckvidden för den lägsta modellen under CLTC-förhållanden är 570 km, och räckvidden för mellersta och höga modeller under CLTC-förhållanden är 550km.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search