Gi en tofarget body, smart elf #1 "spesial edition"-modell kan være tilgjengelig snart

Gi en tofarget body, smart elf #1 "spesial edition"-modell kan være tilgjengelig snart

Nylig ble det erfart fra relevante kilder at den smarte Genie #1 "Special Edition"-modellen kan være tilgjengelig snart. Faktisk er denne informasjonen ikke usporbar. For i det tidligere lanseringsarrangementet ble en spesialutgavemodell avduket på slutten av reklamevideoen. Sammenlignet med den vanlige versjonen er designet på denne bilen mer aggressiv.

Nærmere bestemt vil den nye bilens fremre del av den smarte logoen være mørklagt, og begge sider vil være utstyrt med deflektorspor, noe som er en ganske prestasjonsbilsmak. I tillegg, for å vise sitt eget særpreg, forventes det nye biltaket å bruke et rødt design, dette designet, og den ordinære versjonen av forskjellen er fortsatt veldig stor.

Faktisk har denne bilen blitt eksponert tidligere. Fra det tidligere eksponerte deklarasjonsskjemaet ligner hele bilen på den ordinære versjonen, spesielt utformingen av fronten, flat designstil med frontlyktene på begge sider, hele bilen har en god visuell atmosfære. Samtidig er siden på denne bilen også veldig glatt. Selvfølgelig er de røde kaliprene, i likhet med den symbolske ytelsen, ikke fraværende i denne bilen. Når det gjelder bak, er det også lagt til røde elementer.

Kraftmessig kan denne såkalte «spesialutgaven» ifølge tidligere opplysninger være utstyrt med doble motorer foran og bak, i så fall vil den nye bilens ytelse forbedres igjen på grunnlag av dagens modell. I tillegg, med henvisning til informasjonen avslørt i videoen, vil den nye bilen ha en bølgende lyd, sammenlignet med den vanlige versjonen, forventes denne spesialutgaven å understreke de sportslige egenskapene til kjøretøyet.

Basert på den forrige analysen er det lett å se at både kraften og utseendet, denne bilen vil bli oppgradert på grunnlag av den ordinære versjonen, dermed kan den også godt møte forbrukernes behov med bilen. Hvordan synes du opplevelsen for denne bilen?

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search