Med tre-zon oberoende luftkonditionering, SAIC ROEWE iMAX8 EV verklig bil på Guangdong Hong Kong och Macao Auto ShowMed tre-zon

Med tre-zon oberoende luftkonditionering, SAIC ROEWE iMAX8 EV verklig bil på Guangdong Hong Kong och Macao Auto Show


Nyligen fick man veta från relevanta källor att SAIC ROEWE iMAX8 EV avtäcktes på Guangdong Hong Kong och Macao Motor Show. För denna bil bör vi inte känna oss obekanta, med hänvisning till den officiella informationen, har den nya bilen tidigare öppnats för förhandsförsäljning, totalt tre konfigurationer av lyxversion, flygversion och intelligent körning version, prisintervallet före försäljning är 279 800 yuan - 329 800 yuan.
Här måste vi se över bilens hela design, från bilens form, och bränslebilens likhet är fortfarande mycket hög, särskilt den främre delen, användningen av kromstil design, i linje med de nuvarande behoven hos unga människor med bilar. Det är värt att säga att den nya bilen kommer att finnas i fyra färger: silver, pärlvit, nebula blå och felaktigt grå.

Sitter i bilen ger hela bilen samma känsla av teknik, förutom tre-zons oberoende helautomatisk konstant temperatur luftkonditionering, oberoende bakre touch luftkonditionering, negativjonluftreningssystem, denna bil har också nyckellös ingång, AUTO HOLD automatiskt parkeringssystem och andra funktioner, hela bilupplevelsen är fortfarande mycket bra.

När det gäller konfiguration kommer den nya bilen att vara utrustad med S-Nappa lädersäten, huvudförarsätet 8-vägs justering (inklusive länsstöd) och andra konfigurationer som standard, samt flygbolaget nackstöd 6-vägs justering, tre rader 4:6 kan delas in i säten, tre rader med 10 graders justerbar ryggstödsvinkel, tre rader med 200 mm lång från och bakre glidfunktion och andra konfigurationer saknas inte, i linje med konsumentnas förflyttningar. Det sista att säga är kraften, ROEWE iMAX8 EV kommer att vara utrustad med en drivmotor med en maximal effekt på 180 kW, samtidigt, för att säkerställa den nya energin i denna bil, kommer den nya bilen också att vara utrustad med 90kWh ternärt litiumbatteri, som kan säkerställa sin egen räckvidd. Med detta utseende kan vi mer omfattande, ah för att förstå denna bil. För den här bilen, tycker du det är värt att få den?

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search