2022 Chongqing Auto Visa tungvikt ny bil förutseende

2022 Chongqing Auto Visa tungvikt ny bil förutseende

2022 Chongqing Auto Show kommer att öppnas den 25 juni-3 juli, förutom att se nya bilar kan också gå att äta på den lokala Chongqing heta potten, som verkligen är en "bash", från den officiella plattformen av arrangören lärde sig att visningsområdet på mer än 150 000 kvadratmeter, scenen kommer att vara mer än 100 nya bilar debut, De globala bilmärkena mer än 1 000 modeller fokuserade på utseendet Utställningen kommer att innehålla över 100 nya bildebuter och över 1 000 modeller från globala bilmärken. Bland dem, den nya energifordons speciella paviljong display yta på 20 000 kvadratmeter, mer än 40 nya energimärken och mer än 300 modeller, idag kommer vi att "plåta en tallrik" och ha några tunga nya bilar.

N8-paviljongen
Changan Deep Blue SL03
Changan Dark Blue SL03 har varit het sedan Changan började dramatisera, och från återkopplingen av de tillkännagivna parametrarna och media testkörning har bilen en stark produktkraft. Changan Dark Blue ger tre typer av kraft som är ren elektrisk, utökat program och vätgaselektrisk, och alla tre kraftmodeller har redan listats i den nya fordonsdisplaykatalogen vid ministeriet för industri och informationsteknik.

På framsidan antar Changan SL03 alla ett helt stängt främre galler, framsidan med vinkeldesign, med båda sidor av strålkastarna, det övergripande erkännandet är hög, karossens sidolinjer design, den nya bilens övergripande tidseffekt är också mycket jämn, i de låga vindmotståndshjulen, dolda dörrhandtag, ramlösa dörrar, hatchback modellering, alltid unga människor gillar elementen i denna bil i princip har.
Interiören är också upplyst på natten med en bra effekt, 14,6-tums stor mittskärm sitter i förarsätet, det kommer automatiskt att bias 15 ° till förarsätet, liksom dubbelekrarratten, LCD-instrument, stilen i denna bil har.

Effekt och räckvidd, rena elektriska modeller har två versioner, respektive 160kW och 190kW, batteriet är 58 grader och 78 grader, det kombinerade området 515 km och 712 km, bryttiden är 5,9 sekunder.
Changan Deep Blue SL03 är utrustad med ett plug-in hybridsystem bestående av en 1,5 liters motor + och motor, med en maximal motoreffekt på 70 kW och en maximal motoreffekt på 160 kW, en ren elektrisk räckvidd på mer än 200 km under kombinerade CLTC-förhållanden, en kombinerad räckvidd på mer än 1200km, låg bränsleförbrukning på 4,5 l/100 km eller mindre vid förlust av el. och en högsta hastighet på 170 km/h.
Den vätgaselektriska versionen har en låg vätgasförbrukning på 0,65 kg/100 km (CLTC-förhållanden) och en kombinerad räckvidd på 700 km eller mer.
Bilen förväntas säljas i början av juli, så missa inte denna bil om du deltar i Chongqing Auto Show.
BYD Seal
BYD Seal tror att vi inte är obekanta, 20 maj har öppnat pre-sale, och pre-sale dag order överstiger 20 000 enheter! Från heta beställningar för att se detta kommer att vara en annan "leopardmodell" modell! De nuvarande beställningarna förväntas vara över 40 000, men den specifika volymen måste officiellt avslöjas.
BYD Seals längd, bredd och höjd är 4800/1875/1460mm, med en hjulbas på 2920 mm. BYD:s första bakhjulsdrivna sedan modell med framlucka. BYD Corsairs vindmotståndskoefficient är endast 0,219Cd, vilket är den lägsta bland alla BYD:s masstillverkade modeller.
Den nya bilen har en pre-sale prisklass på 21,28-28,98 miljoner yuan, är baserad på BYD e plattform 3.0, och är placerad som en medelstor ren elfordon. Den nya bilen är utrustad med CTB-teknik för integrering av batteri och karosseri, iTAC-teknik, bakhjulsdrift/fyrhjulsdrift arkitektur och oberoende fjädring med dubbla svängben fram och femlänk bak för första gången.
Hela bilen har samma stil som Changan Dark Blue SL03, som är inriktad mot en yngre användargrupp, så titta på Dark Blue SL03 BYD Corsair är verkligen inte att missa.
Changan UNI- V IDD
Changan UNI-V iDD överdrivet sportkit, helt enkelt inte för snygg! Exteriören fortsätter utformningen av bensinversionen, med en kantlös galler på framsidan och djupa luftintag på båda sidor. Sidon av bilen tillämpar en dynamisk V-formad ytdesign, glidande ryggform och dolda dörrhandtag, och elektrisk bakre vingdesign, känslan av teknik och mode är mycket konkurrenskraftig i sin klass.
När det gäller karossens mått är den nya bilen 4680/4695 mm lång, bred och hög, 1838 mm respektive 1435 mm, med en hjulbas på 2750 mm. Det finns två längder av Changan UNI-V iDD, vilket vi antar är relaterat till sport kuvert kit alternativ. Med sin dubbla avgasdesign och överdrivna bakspoiler tolkar denna bil ordet sport mycket bra!

Bilen är utrustad med en motor med en maximal effekt på 125kW och en motor med en maximal nettoeffekt på 122kW. När det gäller räckvidd kommer den nya bilen att ha en kombinerad räckvidd på mer än 1100 km, och den rena elektriska räckvidden kommer att vara mer än 130 km och möjliggöra extern laddning.
Chongqing Auto Show är Changans hemmaplan inte för mycket, eller hur? Det kan vara hem för Changan i år tunga nya bilar fulla av poäng, N8 Hall "dold drake crouching tiger" är en av våra mest rekommenderade utställningshallar.
N7-paviljongen
NISSAN Nissan New Energy ARIYA
Den 18 juni öppnades ARIYA officiellt för marknadsbokning, den officiella är introduktionen av bilen, ARIYA från Nissans globala topp Yuntu professionella rena elektriska plattform, med ultrasäker, stort utrymme, hög intelligens, fina hantverk fyra fördelar och prestanda, design, säkerhet, intelligens, komfort, service sex allround benchmark produktkraft, för att visa tekniken, Nissan, till kinesiska konsumenter den ultimata produktupplevelsen. Samtidigt, som den första bilen i NISSAN NEXT strategiomvandling, ARIYA har betydelsen av succession, inte bara ärver Nissans 75 år av ren elektrisk teknik nederbörd, mer än 25 år av batteriforskning och utveckling och tillverkning erfarenhet, utan öppnar också milstolpen för Nissan in i en ny era!
ARIYA karossstorlek 4600 * 1900 * 1650mm, hjulbas 2775mm, den nya bilen ger tvåhjulsdrivna och fyrhjulsdrivna modeller, enmotorig modell maximal effekt på 160kW, det maximala området på 610 km. Den dubbla motorversionen kommer att ge fram och bak dubbelmotor + e-4orce fyrhjulsdrift teknik, maximal effekt 320kW (435 hästkrafter) och utrustad med ett ternärt litiumbatteri.
ARIYA är utrustad med ett L2 + intelligent körassistanssystem, fem stora kontroll intelligenta system, som kan inse enkel manövrering av en knapp för att öppna, full hastighet domän för att hålla jämna steg med stoppet när som helst, alltid centrerad och stadig. Den är också utrustad med S-ALC One-touch intelligent assisterad körfältsbyte, vilket är unikt för Nissans nya energifordon för närvarande, och kan utvärdera vägförhållandena i realtid under körning och hjälpa till med säker körfältsbyte. FAP dubbelläge automatisk parkering, som stöder parallellparkering, backparkering och framåt parkering.
N6-paviljongen
NISSAN Honda New Energy e: NS1
Den 26 april tillkännagav NISSAN Honda officiellt det officiella riktpriset för e: NS1. Baserat på Honda e: N Architecture F arkitektur, är e: NS1 tillgänglig i fyra modeller, med officiella riktpriser som sträcker sig från 170,5 miljoner yuan till 21,8 miljoner yuan efter subventioner.
Fordonets utseende, baserat på Honda e: Prototyp konceptbil att bygga. Det övergripande utseendet är elegant, framsidan med en stängd grill unik för elfordon, som är full av ritual är framsidan av bilen med den lysande funktionen av logotypen. Eftersom bilen har listats tror de specifika parametrarna att många användare har kunskapen, så det är inte för mycket att introducera, intresserade vänner kan ta en titt.
N4 Hall
Avita 11/011
Avita 11/011 kommer att släppas på 2022 Chongqing Auto Show för första gången som helhet. Samtidigt kommer den "nya generationens SEV-teknikplattform CHN" baserad på Changan Automobile, Huawei och Ningde Times också att debutera på Auto China 2022 och visa upp sina tre huvudfunktioner "den nya plattformen, stor datorkraft och högspänningsladdning".
Avita 11, som är ett känslomässigt intelligent elbil, är nu tillgänglig för förbeställning den 20 maj och beräknas levereras officiellt inom året.
Avita 011 är en begränsad utgåva av Avita 11-serien, en fyrsitsig SUV, och öppningen av Avita märkets fashionabla crossover-serie "0". Den kommer att levereras officiellt under fjärde kvartalet.
Avita är det enda varumärket med Huawei HI (Huawei Inside) full-stack smart billösning, skapad gemensamt av Changan Automobile, Huawei och Ningde Times. De tre företagen var tillsammans pionjärer i den "nya generationens SEV-teknikplattform CHN", som Avita 11/011 bygger på.
Den nya bilen har en fjärilsvinge front, inspirerad av sidosilhuetten av en flygande maskin; med krökta strålkastare, inspirerade av den flygande maskinens warp-hastighetsresa. Den övergripande karossen är upphängd, de ramlösa dörrarna med induktiva elektriska dörrhandtag är sömlöst integrerade och dolda i sidan av karossen och huvuddörren öppnas automatiskt inom 4 meter.
När det gäller batteri och räckvidd är Aviata 11 utrustad med ett Ningde Times ternärt litiumjonbatteri med en total kapacitet på 90,38 kWh. Tack vare Ningde Times nya generations CTP-teknik är energitätheten i Aviata 11:s batterisystem så hög som 180 Wh/kg, och med dubbla motorer och fyra drivningar är energiförbrukningen bara 16,6 kWh per 100 km, med en maximal räckvidd på 600 km och en räckvidd på över 700 km. 750V högspänningssystemet ger Aviata 11 en maximal laddningseffekt på 240kW, vilket gör att den kan

NETA S Flare Edition
Den 6 juni öppnar NETA S-Yao Shi Edition officiellt för förhandsförsäljning, begränsad till 999 enheter över hela världen, och erbjuder två effekttyper: utökad räckvidd och ren elektrisk, med ett förhandspris på 338 800 yuan.
NETA S är det första produktionsfordonet på NETA Shanhai-plattformen. Den är utrustad med ett Tiangong batteri, en "vingjakt" ytterdörr, 3,9 s acceleration, 0,216Cd extremt lågt vindmotstånd och en 650km CLTC elektrisk räckvidd.
Den mest anmärkningsvärda funktionen hos NETA S är den "bevingade ytterdörren". Enligt officiell information har NETA S en "bevingad" ytterdörr som kan öppnas elektriskt och stängas med elektrisk sugning.
NETA S
NETA S är utrustad med TA PILOT 3.0 intelligenta körsystem med fem millimeter vågradar och 11 kameror som möjliggör intelligent navigationsassistans (NNP), minnesparkering (NTP) och andra intelligenta körassistansfunktioner.
NETA S är utrustad med Qualcomm Snapdragon 8155 chip, 17,6-tums ultratunn 2,5 K mittdisplay, AR-HUD förstärkt verklighet head-up display system, 12,3-tums exklusivt passagerarljud och videoskärm, och 13,3-tums dold instrumentpanel med fyra interaktiva skärmar, sportstolar, 1,9 m2 panoramausolerat tak, upphängd multifunktionsratt, 720° surroundljudsystem med Sky Sound, huvudstödsljud för primära och sekundära drivrutiner och fyrvägsljudsystem. P7 har många ledande funktioner som ett 720° surroundljudsystem och röststyrning med fyra röstzoner (källa NETA official).
Vi tror att XPENG P7 XPENG Wing Edition och BYD Han Qianshan Cui är direkta konkurrenter till NETA S Flare Edition.
Ökande automatisk start av R7

Exteriören har en stängd front med LED-körlampor för att framhäva identiteten hos det nya energifordonet, plus en flerfälld design på båda sidor av grillen för en mer elegant look. Sidon av bilen antar en glidande bakåtdesign för att visa en mer sportig känsla, med en ny design av tvåfärgade hjul, igenkännbar.
Den 43-tums breda triplexskärmen kan definitivt inte beskrivas som framsteg för R-bilen. Praktiskheten är mycket starkare än den andra modellen tidigare, och estetiken är något starkare än den idealiska, som är riktigt konkurrenskraftig när den släpps ut på marknaden. Trippelskärmen på Rising Auto R7 består av en 15,05-tums AMOLED-mittskärm, 12,3-tums MiniLED-passagerarskärm och 10,25-tums MiniLED-instrumentskärm. Bilchippet Rising Auto R7 antar nuvarande mainstream Qualcomm Snapdragon 8155 chip.
Rising Auto R7 är utrustad med världens första Huawei vision-förbättrade AR-HUD plattskärmssystem, som förbättras när det gäller skärmvisning, och vissa billiga head-up skärmar på marknaden är ojämförliga. Jag förväntar mig att konfigurationen kan behöva vara valfri, och bara high-end R7 kommer att komma standard.
R7 har ett kraftfullt benstöd och uppvärmd fokus för passagerarsidan, vilket sannolikt kommer att vara valfritt, att döma av NIO-bilens "drottningsäte".
Den tvåmotoriga versionen har en synkronmotor med permanentmagnet på framaxeln med en nominell effekt på 75 kW och en toppeffekt på 150 kW, och en synkronmotor med permanentmagnet på bakaxeln med en nominell effekt på 160 kW och en toppeffekt på 250 kW, för maximal total motoreffekt på 400 kW. Den maximala räckvidden är 600+km.
Även om det är en onoterad ny bil, har vi varit uppmärksam på bilen sedan konceptbilen, och nu när Rising Auto R7 är på väg att listas, vad är det officiella priset? Vi kan gissa i kommentarsavsnittet.
XPENG G9
Vi är inte främmande för utseendet av XPENG G9, bilen har också loggats in i ministeriet för industri och informationsteknik nya bilkatalog, inte långt från den officiella listan. Men tyvärr kanske denna Chongqing auto show inte har mer XPENG G9 produktinformation explosion.
Den nya bilen är 4891/1937/1680 mm lång, bred och hög, med ett hjulbas på 2998 mm, placerad som en medelstor till stor 5-sits SUV. den nya bilen kan utrustas med intelligent luftfjädring, enligt tidigare XPENG officiella spoiler information, G9 intelligent luftfjädring eller kommer att uppnå aktiv detektering av vägförhållanden och specifika platsmarkörer minne och andra funktioner.
G9 är den första internationella modellen av bilen, som följer C-NCAP och E-NCAP dubbla fem-stjärniga säkerhetsstandard design, och är mästerverket i den nuvarande avancerade tekniken av bilen. G9 är utrustad med 800V högspännings superladdningsekologi, kombinerat med XPENGs egen forskning och massproduktion av 480kW superladdningshög, kan uppnå laddning 5min, räckvidd 200 + km superladdningskapacitet.
N1 paviljong
Pavilion N1 är förmodligen den mest rekommenderade paviljongen ur perspektivet av nya energifordon i Cadillacs showroom. Cadillac LYRIQ är branschens första elektriska plattform med ett trådlöst batterihanteringssystem, som släpptes den 14 september 2021.Som den första modellen av SAIC-GM:s introduktion av Aotearoa elektriska fordonsplattform finns det mycket att se.
Och N1 är också en paviljong av lyxmärken, ur nyfikenhet synpunkt, rekommenderas starkt ett fullt öga.
Slutligen kan Chongqing Auto Show ha oväntade överraskningar, tunga nya energimodeller kan vara mer än bara några av mina pennor, fler nyheter om Chongqing Auto Show, kommer vi att fortsätta att rapportera.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
[Kontakta oss för pris]
I lager

$7,191.00
I lager
 

63411E834DBFF
$29,250.00
I lager
 

63411E834DBFF
[Kontakta oss för pris]
I lager

63411E834DBFF
[Kontakta oss för pris]
I lager

$22,045.00
I lager
Blog Search