Blåhval NE15T + iDD all-area hybrid dobbel versjon tilgjengelig Auchan Z6 åpner forhåndsbestilling fra 99 900 yuan

Blåhval NE15T + iDD all-area hybrid dobbel versjon tilgjengelig Auchan Z6 åpner forhåndsbestilling fra 99 900 yuan

1. juni åpnet Auchan Z6 offisielt forhåndsbestilling gjennom et live-arrangement, det nye kjøretøyet er posisjonert som et nytt flaggskip SUV for estetisk visdom, denne gangen er det totalt to versjoner av drivstoffversjon utstyrt med Blue Whale ny generasjon NE15T kraft og hybridversjon utstyrt med Blue Whale iDD full domene hybrid er tilgjengelig, henholdsvis 4 og 3 underavdelingsmodeller, forhåndsbestillingsprisklassen på 99 900-133 900 yuan, 155 800 Forhåndskjøpsprisene varierer fra 99 900 til 135 900 yuan og 801,7 yuan respektivt 801,7 yuan med Wisdom Leader og Wisdom Voyager-modellene som har AR-HUD vision-pakken verdt 3000 yuan og Dynamic Sound-pakken verdt 2000 yuan tilgjengelig som tilleggsutstyr, og 150KM Flagship PLUS Wisdom Parking Edition som har AR-HUD vision-pakken + merkedekkpakke verdt 5000 yuan tilgjengelig som alternativer. I tillegg vil fremtidens Auchan Z6 også bli lansert med kraftmodellen Blue Whale 2.0T.

I tillegg lanserte Changan Auchan Automobile også offisielt de 6 privilegiene og 4 privilegiene for drivstoffversjonen og hybridversjonen av Auchan Z6 for 2299 RMB.

Når det gjelder utseende, er den generelle formen til Auchan Z6 ekstremt sci-fi, ved å bruke den prismatiske designestetikken, forskjellig fra andre Auchan-modeller som for tiden er i salg. I den fremre delen tar den nye bilen i bruk en stor trapesformet grill med kantløs design og flere grupper av trekantede hule design inni, som har en god følelse av visuell dimensjon. Begge sider av LED-frontlyktene med V-formet profildesign, den interne påføringen av svarte elementer stil, sammen med de to sidene er trekantede luftinntak og nedre trapesformede luftinntak, forbedrer effektivt hele bilens sportslige atmosfære.

Karosserisiden, den nye bilen som helhet presenterer et lavt svekk foran og høyt bak, spesielt karosseriets midje steg kraftig, og litt nedover taklinjen dannet en lignende coupe SUV-form, kombinert med karosseriet til D-stolpen svart lakkert fjæringsdesign, noe som gir den nye bilen sterke personlighetsegenskaper. I tillegg har den nye bilen også arrangert rød trim i sideskjørtposisjonen, sammen med de sølv- og svarte tofargelakkerte multi-eikers kronbladstil-hjulene, noe som igjen forsterker hele bilens sporty atmosfære. Når det gjelder karosserimål er den nye bilens lengde, bredde og høyde 4699/1890/1660 mm, med en akselavstand på 2795 mm.

I den bakre delen av bilen, den nye bakre baklys gruppen brukt en flatet smal design, interiøret er sammensatt av doble L-formede LED lyskilde konturlys, forventes å ha en god gjenkjennelse om natten når den er tent. I tillegg er den nye bilen også arrangert i enden av taket med en betydelig bakvinge i skjelettstil, kombinert med den lille diffusoren på bakre surround, samt integrering av den bilaterale eksosen, veldig godt i tråd med bilens sportslige stil.

Interiør, den nye bilens generelle minimalistiske designstil, og bruken av et stort antall rette linjer for bilen skildrer en veldig sterk følelse av fremtiden. Spesielt er midtkonsollen utstyrt med 10,3-tommers full LCD-instrumentering, en 12,3-tommers midtskjerm, en AR-HUD-skjerm og en 9,2-tommers intelligent liten europeisk skjerm, kombinert med mobiltelefoner og bærbare skjermer som kan realisere " seks-skjerms LYNK&COage". I tillegg er den nye bilen også utstyrt med et OnStyle 5.0-system og har EaglePilot 7.0 full-stemme betjent parkeringssystem, full scene intelligent ytre stemme, delt skjerm-funksjon, ansikts-ID-gjenkjenning, og én-tasts sikkerhetsforbikjøring og annen kutting -edge teknologikonfigurasjon.

Power, Auchan Z6 drivstoffversjon er utstyrt med Blue Whale ny generasjon NE15T-motor, girsystem matchet med Blue Whale 7-trinns våt dobbelclutch girkasse, maksimal effekt 138 kW, maksimalt dreiemoment 300 Nm. Changan Auchan Z6 (bilder) hybridversjon er utstyrt med Blue Whale iDD all-domain hybridsystem, bestående av fire deler: Blue Whale NE1.5T hybrid spesialmotor, Blue Whale tre-clutch elektrisk drivoverføring, PHEV-batteri med stor kapasitet, og iDD intelligent kontrollsystem, med en batteripakkekapasitet på 28,4 kWh, en ren elektrisk rekkevidde på 150 km og en omfattende rekkevidde på 1200 km. Blant dem har Blue Whale NE 1.5T hybridspesifikke motor en maksimal effekt på 122 kW og et maksimalt dreiemoment på 255 Nm, mens elmotoren har en maksimal effekt på 110 kW og et maksimalt dreiemoment på 330 Nm.

Skriv til slutt

Som en uavhengig kompakt SUV vil Auchan Z6 møte mange konkurrenter, spesielt prisklassen 100 000-200 000 yuan har alltid vært veldig konkurransedyktig, men fra selve Auchan Z6 har den også nok styrke, ikke bare utseendet til fasjonable og kostnadseffektive. -effektiv, men gir også en ny generasjon blåhval NE15T og blåhval iDD all-area hybrid to kraftkombinasjoner for forbrukere å velge. Kombinert med forhåndsbestillingsprisen har den et mer enestående pris/ytelsesforhold i samme klasse, som jeg tror også vil tiltrekke seg oppmerksomheten til mange forbrukere.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search