Nya 3e generationens RX5/Ultra Hybrid eRX5 släpps nu

Nya 3e generationens RX5/Ultra Hybrid eRX5 släpps nu

Den 11 juni 2022 lanserade ROEWE den nya tredje generationens RX5/Ultra Hybrid eRX5 i form av en live webbsändning, och det nya fordonet var tillgängligt för blindbeställning till ett pris från 120 000 yuan. RX5-serien fortsätter att upprepa och uppgradera sin smarta nätverksteknik, design, kraft och säkerhetsprestanda.

Nya RX5 antar ett nytt familjeformspråk, med ett designkoncept för "emotionell rytm" på framsidan och en X-formad frontgrill utsmyckad med "phoenixfjädrar", plus ett springande strålkastare, vilket ger den nya bilen en mycket avantgardedesign. Dessutom är frontgrillen också tätt packad med många LED-lampor på båda sidor och kan uppnå några enkla interaktiva funktioner.
På sidan har den nya bilen en viss glidande design genom att sänka baklinjen av taket, dolda dörrhandtag, nedåtlutande främre design och stora hjul, som alla gör att den ser dynamisk ut. Kroppsstorlek, jämfört med den gamla modellen för att vara större, dess längd, bredd och höjd på 4655 / 1890 / 1655 (1664) mm, och hjulbas på 2765 mm.

På baksidan av fordonet antar den nya bilen en design med hög tyngdpunkt, med platta linjer, segmenterade bakfenor och körande bakljus som gör att den ser mer sportig och elegant ut.


I interiören antar det nya fordonet en ny intelligent cockpit, en 27-tums panoramautsikt kantlös skjutskärm med 4K ultraklar upplösning och Local Dimming-skärmteknik, samtidigt som den stöder ett glidavstånd på ca 300 mm. Dessutom är den nya bilen utrustad med Smart Drive-läge och Smart Enjoy-läge. Smart Drive-läget kan hjälpa föraren att förstå tillståndet i fordonets omgivning med en överblick. Smart Enjoy-läget är främst underhållningsläge och är dedikerat till att skapa ett bekvämt utrymme inuti bilen.
Den nya ratten liknar den nuvarande RX5 MAX i form, och ratten är lindad i läder med en fin struktur.
Dessutom har de avancerade modellerna automatisk parkering, trådlös laddning för frontphoner, 11 BOSE-högtalare, omgivningsbelysning, automatiska antireflexbehandlande inre speglar, automatisk dubbelzon luftkonditionering, PM2,5-filtrering och andra funktioner.

För intelligent körning realiserar den nya bilen 360° miljöuppfattning genom 28 sensorer + 3 AI smarta körchips.
Som den första bränslebilen utrustad med NGP-körassistans är den nya tredje generationen RX5 utrustad med den första 8-megapixel främre UHD-kameran i sin klass, plus 28 sensorer som centimeter-nivå högprecisionspositioneringsmodul, 3 millimeter-vågradar, 12 ultraljudsradar, 5 2-megapixel 100° perifera kameror, 4 360° surroundkameror etc. Den nya tredje generationens ROEWE har en långdistans, fullvy, tydligare och mer exakt syn.
När det gäller effekt kommer den nya tredje generationens RX5 att finnas tillgänglig i både bränsleform och plug-in hybridform för att möta behoven hos fler konsumenter. Bränsleversionen är utrustad med 1,5T-motorn tillverkad av Shanghai Automotive Group Corporation, som är en uppgraderad version av SAIC andra generationens Blue Core-effekt, med en maximal effekt på 188 hk och ett toppvridmoment på 300 Nm. Växelsystemet matchas med automatväxeln DM21 PLUS.
När det gäller plug-in versionen antar den nya generationen GS61 1.5T superladdad direktinsprutningsmotor + Super Electric Drive EDU G2 Plus kombination, som har en maximal effekt på 432 hk och toppvridmoment på 570 Nm, med en officiell 0-100km / h acceleration tid på 6,9 sekunder.
Skriv i slutet
Med den ökande acceptansen av ny energi kräver konsumenterna mer och mer fordonsintelligens, och RX5 har arbetat med detta sedan lanseringen 2016. Den nya tredje generationens RX5 och ultrahybrid eRX5 är inte bara mer avantgarde till utseende och smartare i interiören, utan också utmärkt i kraft och intelligent körning. och kombinerat med en blind prenumerationspris på 120 000 yuan, kan de sägas ha Prispunkten är hög.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search