Utrustad med ett hybridsystem Tank 300 HEV version kommer att presenteras och kommer att säljas i förväg inom detta år

Utrustad med ett hybridsystem Tank 300 HEV version kommer att presenteras och kommer att säljas i förväg inom detta år

 

På Chengdu Auto Show presenterade Tank SUV officiellt sin Tank 300 HEV version, den största funktionen i det nya fordonet är utrustad med ett hybridsystem, bränsleekonomi prestanda har förbättrats avsevärt och kommer att öppnas för förhandsförsäljning inom detta år.
Från den faktiska bilden är den nya bilens främre form och den nuvarande bränsleversionen av modellen inte signifikant annorlunda, framsidan är en rundad rektangulär grilldesign, och den interna användningen av kluster av horisontell struktur för dekoration, är mycket hierarkisk; båda sidor av de runda strålkastarna är en gemensam designstil för hardcore SUV, den inre också integrerad genom dagsljus, stilen är mer personlig.
Den nedre delen av omgivningen har en tuffare form, med stötfångaren som sticker ut avsevärt från karossen och dimlampor integrerade på båda sidor, vilket effektivt ökar känslan av kraftprestanda.
Sidoformen är också oförändrad, kroppslinjerna är relativt fyrkantiga, och den nya vita färgen finns tillgänglig, sidokjolarna är utrustade med exklusiv dragning, vilket visar den unika identiteten; hjulbrynen och sidokjolen är relativt tjock, vilket ytterligare förstärker den hardcore atmosfären. Midjelinjen antar en grundlig design, vilket gör att den visuella effekten ser smal och atmosfärisk ut samtidigt som den förstärker känslan av lager på sidan av kroppen.

På baksidan har det yttre reservdäcket också ett starkt erkännande, det rökta bakljusklustret antar en vertikal layout, stilen är mer förfinad; formen på den nedre delen av omgivningen och främre stötfångaren ekor stilen är mer styv, avgasröret antar en dold layout.
Mått, den nya bilens längd, bredd och höjd 4760/1930/1927mm, respektive hjulbas 2750mm, och bränsleversionen till salu förblir i princip densamma.

Interiören är också oförändrad och erbjuder en treekrad multifunktionsratt, en full LCD-instrumentpanel, en inbyggd mittskärm och ett elektroniskt växelhandtag.
När det gäller effekt avslöjade tjänstemannen att den nya bilen är utrustad med ett hybridsystem bestående av en 2.0T Miller cykel turboladdad motor och elmotor, med en kombinerad maximal effekt på 224kW och ett kombinerat toppvridmoment på 640N-m, matchat med en 9HAT växellåda, och en 100km acceleration tid på mindre än 9 sekunder.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
[Kontakta oss för pris]
I lager
Blog Search