Guangdong, Hong Kong og Macao Auto Show anmeldelse: benchmarking av NIO ET7, akselavstand på 3100 mm, Zhiji L7 avduket

Guangdong, Hong Kong og Macao Auto Show anmeldelse: benchmarking av NIO ET7, akselavstand på 3100 mm, Zhiji L7 avduket

Nylig ble det lært fra relevante kanaler at Zhiqi L7 ble offisielt avduket på den nettopp åpnede 2022 Guangdong, Hong Kong og Macau Auto Show. For denne bilen bør vi ikke føle oss ukjente, for i den forrige bilutstillingen ovenfor har denne bilen også dukket opp, fra bilfremstillingsmodellen for nye krefter, er denne bilen referansen er ET7-modellen til NIO, her , vil vi først gjennomgå hele designet til denne bilen.

Når det gjelder eksteriøret, som andre rene elektriske modeller, adopterer den nye bilen fortsatt det gjenkjennelige familiedesignspråket som er skapt, men det bør bemerkes at, basert på den nedarvede fronten med lav vindmotstand, er det største designhøydepunktet til den nye bilen utvilsomt fokusert på hovedlysgruppedelen. I tillegg til LED-frontlyktene, inneholder det svarte området på utsiden av denne bilens lysklynge og baksiden 2,6 megapiksler DLP og 5000 LED ISC-er, noe som gjør dette settet med lys gjenkjennelig både om dagen og om natten.

Utsikten beveger seg til siden, som en mellomstor sedan har den nye bilen en akselavstand på 3100 mm. det er verdt å nevne at, gjennom kombinasjonen av forskjellige elementer, er vindmotstandskoeffisienten til Zhihui L7 0,21 Cd. I mellomtiden, sammenlignet med den forrige modellen, vil den nye bilen også innlede optimering av detaljene til hjul, speil og chassis, slik at hele bilen har bedre aerodynamisk ytelse. For å møte behovene til ulike forbrukere med bilen, tilbyr denne bilen også forskjellige typer billakk.

Når den kommer inn i bilen, tar den nye bilen i bruk utformingen av en crossover felles skjerm som kan støtte løftemodus, med en sterk følelse av teknologi. Ikke nok med det, men midtkonsollen til L7-modellen er også utstyrt med en 12,8-tommers 2K-kontrollskjerm under, og interiøret i den nye bilen er også laget av mer luksuriøse materialer. I tillegg til premium skinn, benytter kupeen også i stor grad tulipantre fra Comosjøen, Italia, som kan dekke alles bilbehov.

Den siste tingen å si er kraftdelen, Zhihui L7 Pro er utstyrt med et dobbeltmotorsystem, den maksimale effekten til forakselmotoren er 175kW, og den maksimale effekten til bakakselmotoren er 250kW, samtidig , gir denne bilen også et vell av intelligent assistert kjøring. Hvordan synes du opplevelsen for denne bilen?

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
$54,235.00
På lager
 
Blog Search