HiPhi Z ble lansert på slutten av dette året for levering

På Chengdu Auto Show kunngjorde HiPhi offisielt den offisielle lanseringen av HiPhi Z. Det nye kjøretøyet er tilgjengelig i to konfigurasjoner med en offisiell veiledende prisklasse på RMB 610 000–630 000; det nye kjøretøyet vil være tilgjengelig for store bestillinger og låsekamper 1. oktober, og leveranser vil bli åpnet i slutten av 2022.

Formmessig følger den nye bilen i utgangspunktet designstilen til konseptbilen, og gir inntrykk av en mer bilring; panseret er designet med flere svulmende ribbelinjer, noe som effektivt øker følelsen av kraft; luftinntaksgrillen har en lukket design som støtter den aktive luftinntaksfunksjonen, toppen er utstyrt med en løpende kromlist, som effektivt strekker den horisontale visuelle bredden av fronten, samtidig som den forsterker følelsen av hierarki foran.

Den nye frontlysklyngedesignen er også interessant, med andre generasjons PML programmerbare intelligente frontlyssystem, som kan realisere funksjoner som stjernering ISD lysgardin, interaksjon og projeksjonslysspråk.

Formen på den nedre delen av omringen er mer aggressiv, og skaper en fangform på begge sider og en mer aggressiv stil; den midtre delen av formen er også mer overdrevet, noe som spiller en utmerket rolle for å pynte på bevegelsessansen.

Sideform, HiPhi Z gir en følelse av en jaktbil, taket med en liten glidende baklinje, og for å skape en suspendert form ser stilen mer moteriktig ut; hjulene har multi-eikers lav vindmotstandsform, noe som ytterligere forbedrer følelsen av bevegelse.

Og den nye bilen bruker også front- og bakdørsdesign, døråpningsvinkelen er også relativt stor, og passasjerene vil være mer praktisk å komme inn og ut av bilen.

Den bakre enden har en sterk følelse av hierarki, taket er utstyrt med en liten spoiler, og en røkt baklyktgruppe som bruker en gjennomgående design, som effektivt strekker baksiden av den tverrgående visuelle bredden; den nedre delen av braketten er mer aggressiv, for å forbedre følelsen av kraftytelse.

Dimensjonsmessig er den nye bilens lengde, bredde og høyde 5036/2018/1439mm, og akselavstanden er 3150mm.

Interiøret gir den nye bilen et to-eikers multifunksjonsratt, en opphengt midtskjerm, og en elektronisk girknapp, interiøret har også en relativt sterk følelse av science fiction.

Når det gjelder assisterte kjørefunksjoner, gir HiPhi Z totalt 32 førerassistentsensorer, inkludert 1 LIDAR (WoSai 128-line LIDAR), 13 kameraer, 5-millimeters bølgeradarer, 12 ultralydradarer og 1 tresoners off-hand deteksjonssensor, som nå kan oppnå L2-nivå assisterte kjørefunksjoner.

Når det gjelder kraft, er den nye bilen utstyrt med et firehjulsdrevet system bestående av doble motorer foran og bak, med en kombinert maksimal effekt på 494kW, toppmoment på 820N-m, og akselerasjonstid på 3,8 sekunder for 100 km; den er sammenkoblet med en batteripakke med en kapasitet på 120 kWh og en rekkevidde på 705 km under CLTC-forhold.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search