NETA S Dazzling Edition Forhåndspriset til 338 800 Yuan: Avviker du fra den opprinnelige intensjonen?

NETA S Dazzling Edition Forhåndspriset til 338 800 Yuan: Avviker du fra den opprinnelige intensjonen?

NETA, som alltid har vært upretensiøs og tilgjengelig, har også blitt avansert. Den nylig lanserte NETA S Yoshi Edition har en forhåndssalgspris på 338 800 yuan. Til denne prisen kan du kjøpe fire NETA V eller to NETA U og fortsatt ha penger til overs.

NETA sier de ønsker å "bygge biler for folket" og dens oppgave er å "bringe høykvalitets smarte elbiler innen rekkevidde. Med 338 800 yuan virker det litt langt fra folket.

Men hvis du ser nærmere på NETA S, vil du innrømme at det fortsatt er en folkebil, og det er fortsatt veldig mye NETA.

NETA S Yew Edition oppfyller nesten alle behovene til high-end elektriske sedan-forbrukere.

Nesten 5 meter lang, 2 meter bred og 1,5 meter høy.

Skarp form + "vingejaktende" inngangsdører.

Null 100 km akselerasjon 3.9S, 4WD.

Intelligent cockpit med 17,6-tommers senterkontroll + 12,3-tommers passasjerskjerm + AR HUD + Qualcomm Snapdragon 8155-brikke.

Høyhastighets Pilot kjøreassistanse.

CLTC ren elektrisk rekkevidde på 650 km.

0,216Cd ultralav vindmotstand.

21-høyttalers lydfeltsystem ......

Til 338 800 yuan ser NETA S Flare Edition dyr ut, men i likhet med forrige NETA V og NETA U er den fortsatt et høyverdig produkt som tar et intelligent, elektrisk produkt og streber etter å presse det til et bredere publikum.

01

Verdi for pengene har alltid vært konkurransedyktig

Verdi for pengene har alltid vært konkurransefortrinnet til NETA, og NETA S er intet unntak.

Bare ved å se på NETA Ss topp 10 høydepunkter, er det klart at denne bilen er en sterk rival til Han EV og XPENG P7. Med prisen på den ypperste Han EV og konfigurasjonen til den ypperste XPENG P7, bruker NETAS Yew Edition den beste funksjonen for kostnadseffektivitet.

NETA S har nesten samme utvendige dimensjoner, nesten samme effektnivå og nesten samme lydkonfigurasjon, men NETA S har også en mer stilig vingedør og en kraftigere Qualcomm Snapdragon 8155 intelligent cockpitbrikke.

I B+-klassens rene elektriske sedan-markedet står forbrukere overfor mange valgvansker i dag, spesielt midt i prisøkningen for nye energikjøretøyer. Det samme kjøpsbudsjettet, før prisøkningen kan kjøpe rekkevidde, konfigurasjon er glade modeller, og etter prisøkningen, samme kjøpsbudsjett, eller bare kjøpe konfigurasjon eller bare kjøpe rekkevidde.

Rekkevidden og konfigurasjonen blir en fisk og en bjørnes pote, ikke begge deler.

NETA S Yew Editions pris/ytelsesfordeler gjør begge deler. En perfekt løsning for de forbrukerne som nøler mellom BYD Han EV Qianshan Cui og XPENG P7 Peng Wing Edition.

02

Den vanlige versjonen av NETA S er mer ønskelig

NETA S Yew Edition er tross alt et begrenset opplag på 999 enheter. Den vanlige versjonen av NETA S er hovedretten.

Den vanlige versjonen av NETA S er tilgjengelig i både utvidet rekkevidde og ren elektrisk kraft. I følge den tidligere avslørte informasjonen kan det være fem versjoner du kan velge mellom: 1100, 715 Lidar, 715, 650 4WD og 520.

NETA S-produktutvalget inkluderer en LIDAR-versjon for assistert kjøring, en hybridversjon med utvidet rekkevidde for rask energipåfylling, og en 520-versjon for mobilitet over korte avstander. Et enkeltkjøretøy for å møte en rekke forbrukerbehov.

Den vanlige NETA S kan også ha et høyere nivå av intelligente assisterte kjøreegenskaper enn NETA S Flare Edition.

I NETA S Flare Edition er den ikke utstyrt med den viktige maskinvaren for assistert kjøring, LIDAR. I den vanlige versjonen av NETA S vil imidlertid NETA Motors slå seg sammen med Huawei og i fellesskap lansere en LIDAR-versjon av NETA S.

Som planlagt vil NETA S bygges med TA Pilot 4.0 intelligent assistert kjøresystem, utstyrt med Huaweis MDC 610 dataplattform, og totalt 30 sansemaskinvare i hele kjøretøyet, inkludert to LIDARer, og fem-millimeter bølgeradarer.

Med TA Pilot 4.0 har NETA Auto samlet inn den sterkeste intelligente sensoren for assistert kjøring på markedet.

Den første NETA S er en modell med begrenset utgave, med et eksempel på karosseridesign og tre elektriske systemer, og etter at den vanlige versjonen av NETA S er lansert, vil den bli oppgradert med assistert kjøring for å øke posisjoneringen til NETA S igjen.

NETAs idé er å stole på den begrensede modellens pris/ytelsesforhold for å tiltrekke seg oppmerksomhet, og deretter vente på at den vanlige versjonen skal lanseres for å øke merverdien av teknologi og salg.

03

Den undervurderte NETA

I 2014 ble prototypen til Azha Xiaoli født. Også i 2014 begynte NETA Motors sin egen historie.

Forskjellen er at Azha ble født med en aura av stjernestatus, og selv i de tøffeste tider var Azha den offentlige opinionens kjære, alltid i rampelyset.

NETA er derimot mye mer lavmælt.

Fra og med den første bilen, NETA U, deretter NETA V, og senere NETA U Pro og NETA V Pro, etter hvert som salget økte, ble NETA Motors ikke gjort oppmerksom på opinionsdomstolen før i 2022. Men NETA Autos lave profil har oppnådde akkurat det til sin fordel. I en tid hvor ulike bilselskaper opplever en nedgang i salget på grunn av epidemien, har NETA Autos opparbeidede erfaring med å bygge biler i tidlig fase sørget for et jevnt salg.

Datakilde: Offisielle mikroblogger fra ulike bilselskaper

I april i år var NETA nr. 1 nybilprodusent når det gjelder månedlig salg. I mai i år ble den nummer to. Etter hvert som flere nye stimuleringspolitikker for energikjøretøyer introduseres, vil NETA Auto ha mer å vinne.

NETAs salgssuksess er nært knyttet til dens egen konkurransestrategi om å insistere på å bygge kostnadseffektive smarte produkter. Fra å bygge biler for folket til teknologibekreftelse, NETAs produktkonkurranseevne har aldri forlatt de tre ordene om kostnadseffektivitet.

Med NETA S, enten det er den begrensede utgaven NETA S Dazzling Edition eller den vanlige utgaven av NETA S som forberedes for lansering i fremtiden, antas det at den opprinnelige kjernekonkurransestrategien også vil opprettholdes.

NETA har skapt et navn for seg selv, og NETA Motors er klar til å kaste av seg sin lavprofilerte finér og vise frem sin konkurranseevne til et avansert, bredere marked med etableringen av NETA S Shining Edition.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
$29,382.00
På lager
 
Blog Search