Utgir du deg for å være en Cadillac? Geely FX11 teaser-bilde avslørt, vil kjøre på Thor hybrid

Utgir du deg for å være en Cadillac? Geely FX11 teaser-bilde avslørt, vil kjøre på Thor hybrid

5. juli ga Geely Automobile offisielt ut et teaser-bilde. Jeg tror at mange menneskers første reaksjon da de så den, var at de trodde det var en Cadillac LYRIQ Regal, til og med merkelogoen passer akkurat. Faktisk er dette en ny A-klasse SUV fra Geely, som ennå ikke har et offisielt navn og har kodenavnet FX11.



Hever du lysstyrken litt, ser bilen fortsatt ut som Cadillac LYRIQ Regal. Imidlertid ser Geely FX11 høyere ut og ser ganske atmosfærisk ut, noe som er i tråd med de estetiske preferansene til noen forbrukere.

Cadillac LYRIQ Regal


I tillegg vil Geely FX11 være basert på CMA-arkitekturen og utstyrt med Geelys nye Thor Hi-F hybridsystem, som åpenbart er en helt annen form for kraft enn den rene elektriske Cadillac LYRIQ Raghu. Som for det, dette settet av Thor Hi-F olje-elektrisk hybrid og Star Yue L Thor Hi-X utstyrt med Thor Smart Engine Hi-X-systemet hva forskjellene, for tiden er ikke avslørt.

Geely Star Yue L Thor Hi-X


Det må sies at Geelys nye Thor-hybridsystem faktisk har blitt et stort høydepunkt for merket, men designmessig ser det ut til at Geely har gått inn i en forvirrende fase, som Geely FX11, som er tilbøyelig til å støte på andre modeller, og er bundet til å generere mange kontroverser og er ikke nødvendigvis bra for merkevarebildet. Jeg er redd for at Geelys fremtidige designlinje bør vurderes seriøst.

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search