Låtsas vara en Cadillac? Geely FX11 teaser bild avslöjad, kommer att rida på Thor hybrid

Låtsas vara en Cadillac? Geely FX11 teaser bild avslöjad, kommer att rida på Thor hybrid

Den 5 juli släppte Geely Automobile officiellt en teaserbild. Jag tror att många människors första reaktion när de såg det, var att de trodde att det var en Cadillac LYRIQ Regal, även märkets logotyp passar precis rätt. I själva verket är detta en ny A-klass SUV från Geely, som ännu inte har ett officiellt namn och är kodnamnet FX11.

Om du höjer ljusstyrkan lite ser bilen fortfarande ut som Cadillac LYRIQ Regal. Geely FX11 ser dock längre ut och ser ganska atmosfärisk ut, vilket är i linje med de estetiska preferenserna hos vissa konsumenter.

 

Cadillac LYRIQ Regal

Dessutom kommer Geely FX11 att baseras på CMA-arkitekturen och utrustas med Geelys nya Thor Hi-F hybridsystem, som uppenbarligen är en helt annan kraftform än den rena elektriska Cadillac LYRIQ Raghu. När det gäller det, denna uppsättning av Thor Hi-F olja-elektriska hybrid och Star Yue L Thor Hi-X utrustad med Thor Smart Engine Hi-X system vad skillnaderna, för tiden avslöjas inte.

 

Geely Star Yue L Thor Hi-X

Det måste sägas att Geelys nya Thor hybridsystem verkligen har blivit en stor höjdpunkt för varumärket, men när det gäller design verkar Geely ha gått in i en förvirrande fas, som Geely FX11, som är benägen att stöta på andra modeller, och är bunden att generera en hel del kontroverser och inte nödvändigtvis är bra för varumärkets image. Jag är rädd att Geelys framtida designlinje bör övervägas seriöst.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search