Ren elektrisk coupe SUV Rui Lan 7 avtäckt med elektronisk ytterspegel

Ren elektrisk coupe SUV Rui Lan 7 avtäckt med elektronisk ytterspegel

 

På Chongqing Auto Show visade Rui Lan Auto sin Rui Lan 7-modell för första gången, som är en ren elektrisk coupe SUV och påstås vara den första modellen att förverkliga funktionen av AVBS oberoende betjänt kraftbyte.

Från den faktiska bilden antar framsidan av den nya bilen den gemensamma slutna grilldesignen hos rena elfordon, och dagsljuset sträcker effektivt den horisontella visuella bredden på framsidan och förbättrar känslan av hierarki i fronten. helljus och halvljus ligger på båda sidor av grillen, och stilen ser mer individuell ut.

Den nedre delen av omgivningen antar en platt luftintagsdesign, och interiören är dekorerad med en relativt tät rak vattenfall struktur, vilket ytterligare förbättrar känslan av hierarki i fronten.

När det gäller sidoform är taket en glidande coupe SUV-form, och den tvåfärgade kroppen skapar också en upphängd takdesign, stilen ser mer fashionabel ut; Midjelinjen antar en grundlig design så att den visuella effekten ser smal atmosfär; dörrhandtaget antar en pop-up form, som kan spela en roll för att minska vindmotståndet; Hjulen antar en låg vindmotståndsform, stilen ser mer fashionabel ut.

Det är värt att nämna att den nya bilen också är utrustad med elektroniska ytterspeglar, men den framtida produktionsversionen av modellen bör fortfarande ändra de traditionella ytterspeglarna.
På baksidan är överkanten av bagageutrymmet utformad med en något uppåtvänd anksvans, och de rökta baklyktorna är utformade med en löpande design, vilket effektivt sträcker den horisontella visuella bredden på baksidan. den nedre omgivningen är utrustad med en diffusor, vilket effektivt ökar sportigheten.

När det gäller effekt avslöjade tjänstemannen att den nya bilen kommer att finnas tillgänglig i framhjulsdrift, bakhjulsdrift och fyrhjulsdrift versioner, med en acceleration på upp till 4,9 sekunder per 100 kilometer och en CLTC räckvidd på 550km-750km, och förmågan att byta elektricitet.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search