Bytt ut det rette fossegitteret Ruihu 7 PLUS ny energi vil bli avduket på Chengdu Auto Show utstyrt med en plug-in

Bytt ut den rette fossegrillen Ruihu 7 PLUS ny energi vil bli avduket på Chengdu Auto Show utstyrt med et plug-in hybrid system

 

For noen dager siden kunngjorde Chery Automobile offisielt at det er Ruihu 7 PLUS ny energi vil debutere på Chengdu Auto Show, den nye bilen er i form av en viss justering og utstyrt med et plug-in hybridsystem.

Kombinert med de tidligere utgitte offisielle tegningene, er den nye bilens front en familie med polygonal grilldesign, intern bruk av en rett fossestruktur for dekorasjon, og en følelse av fart; begge sider av frontlys klynge form endres lite, den interne bruken av røkt svart behandling, matchet med to folding linjer av kjørelys, og grillen koblet, en sterk følelse av visuell integrering.

Den nedre delen av omringen vedtar en tre-trinns designstil, utstyrt med store deflektorspor på begge sider og dekorert med stiplet struktur inni, stilen ser mer aggressiv ut; den midtre delen har en trapesformet luftinntaksdesign, dekorert med en gitterlignende struktur på innsiden, som pynter på følelsen av hierarki i frontenden.

Sideformen, taklinjen fra B-stolpen litt nedover, og B-stolpen, C-stolpen og D-stolpen er røkt svart behandling, skaper en hengende takform, stilen ser mer moteriktig ut; midjelinje brukes gjennom hele designet, fra frontvingen til baksiden av bilen, slik at den visuelle effekten ser slank atmosfære ut; hjul med en fem-eikers lav vindmotstandsform, stilen er mer personlig.

Baksiden av bilen er utstyrt med en liten spoiler, som får frem en viss sportslighet; Nummerskiltrammen er plassert i den nedre delen av konvolutten, med en konkav design, som får frem en følelse av hierarki bak på bilen; det bilaterale eksosdekselet er heller ikke fraværende, noe som ikke er vanlig i plug-in-modeller.

I interiøret er den generelle utformingen relativt enkel, og gir et tre-eikers multifunksjonsratt, gjennom den doble LYNK&CO-skjermen og den elektroniske girknappen; midtkonsollen har en sterk følelse av hierarki, og fargevalget er hovedsakelig beige med blått, noe som gir en mer varm følelse.

Power, den nye bilen er utstyrt med et plug-in hybridsystem bestående av en 1,5T motor og elektrisk motor, den samlede maksimale effekten forventes å nå 240kW og toppmomentet 565N-m, som er sammenkoblet med en 3-trinns DHT girkasse .

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search