LYNK&CO 01 EM-P ble lansert med et plug-in system fra 199800yuan

LYNK&CO 01 EM-P ble lansert med et plug-in system fra 199800 yuan

 

På Chengdu Auto Show kunngjorde LYNK&CO offisielt lanseringen av sin LYNK&CO 01 EM-P-modell, som er tilgjengelig i tre konfigurasjoner med en offisiell veiledende prisklasse på 199 800 - 227 800 yuan.

Den nye bilen er plug-in-hybridversjonen av LYNK&CO 01, det er ingen vesentlig endring i utseende, den mest gjenkjennelige fronten er delte frontlykter, kjørelys på begge sider av panseret og fjern- og nærlys plassert på begge sider sidene av grillen, stilen virker mer individuell; Grillformen er relativt flat, den interne røkt svart behandling, og høy- og nærlys koblet til, er den visuelle følelsen av enhet relativt sterk.

Den nedre delen av omringen vedtar en tre-trinns designstil, utstyrt med en vertikal utforming av de to sidene av deflektoren, den midtre delen av den trapesformede luftinntaksdesignen, og for å skape en fangform, som effektivt øker den sportslige atmosfæren.

Sideform, tofarget kropp for å skape en hengende takform, stilen ser mer fasjonabel ut; midje ved hjelp av en gjennomgående design slik at den visuelle effekten vises slank atmosfære; utvendige speil, dørhåndtak, front wing trim er røkt svart behandling, effektivt øke kvaliteten på ytelsen; hjul med dobbel fem-eikers form, stilen er mer sofistikert.

På baksiden er taket utstyrt med en liten spoiler, den røkte baklysklyngen er designet med et løpende design, interiøret er integrert med en punktmatrise-lyskilde, og er utstyrt med det nåværende populære gjennomsiktige lysdekselet; Nummerskiltrammen er designet med en konkav design, som pynter på baksiden av bilens følelse av hierarki; formen på den nedre delen av rammen og støtfangeren foran gir ekko, og pynter på en viss følelse av sport.

Størrelse, den nye bilens lengde, bredde og høyde er 4549/1860/1689 mm, akselavstanden er 2734 mm, og posisjoneringen er en kompakt SUV.

I interiøret har den generelle utformingen ikke endret seg mye, og gir et tre-eikers multifunksjonsratt, fullt LCD-instrumentpanel, innebygd midtskjerm og elektronisk girknapp, stilen er ikke spesielt enkel, men følelsen av teknologi for å skape en mer fremragende.

Kraftmessig er den nye bilen utstyrt med et plug-in-hybridsystem bestående av en tresylindret 1,5T-motor og elektrisk motor, hvorav motoren har en maksimal effekt på 150 hk og et maksimalt dreiemoment på 225 N-m; den elektriske motoren har en maksimal effekt på 100 kW og et maksimalt dreiemoment på 320 N-m; matchet med en 3-trinns DHT girkasse og en ren elektrisk rekkevidde på 70 km.

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
$28,779.00
På lager
 
Blog Search