LYNK&CO 01 EM-P lanserades med ett plug-in system från 199800yuan

LYNK&CO 01 EM-P lanserades med ett plug-in system från 199800yuan

På Chengdu Auto Show tillkännagav LYNK&CO officiellt lanseringen av sin LYNK&CO 01 EM-P modell, som finns tillgänglig i tre konfigurationer med ett officiellt riktpris på 199 800 - 227 800 yuan.
Den nya bilen är plug-in hybridversionen av LYNK & CO 01, det finns ingen betydande förändring i utseende, den mest igenkännbara framsidan är de delade strålkastarna, dagsljus på båda sidor av motorhuven, och helljus och halvljus som ligger på båda sidor av grillen, stilen verkar mer individuell; gallerformen är relativt platt, den inre rökta svarta behandlingen och helljus och halvljus ansluten, den visuella känslan av enhet är relativt stark.

Den nedre delen av omgivningen antar en trestegs designstil, utrustad med en vertikal layout av deflektorns två sidor, den mittersta delen av den trapetsformade luftintagsdesignen, och för att skapa en huggform, vilket effektivt ökar den sportiga atmosfären.
Sidoform, tvåfärgad kropp för att skapa en upphängd takform, stilen ser mer fashionabel ut; midjan med en genomgående design så att den visuella effekten blir smal atmosfär. yttre speglar, dörrhandtag, främre vingen trim är rökt svart behandling, vilket effektivt ökar kvaliteten på prestanda; hjul med dubbel femekrad form, stilen är mer sofistikerad.
På baksidan är taket utrustat med en liten spoiler, det rökta bakljusklustret är utformat med en löpande design, interiören är integrerad med en punktmatris ljuskälla och är utrustad med det nuvarande populära transparenta ljusskyddet; Nummerplåtsramen är konstruerad med en konkav design som pryder baksidan av bilens hierarkiska känsla. Formen på den nedre delen av omgivningen och den främre stötfångaren ekar, vilket förskönar en viss känsla av sport.

Storlek, den nya bilens längd, bredd och höjd är 4549/1860/1689 mm, hjulbas är 2734 mm och positionering är en kompakt SUV.
I interiören har den övergripande layouten inte förändrats mycket, vilket ger en treekrad multifunktionsratt, full LCD-instrumentpanel, inbäddad mittskärm och elektronisk växel ratt, stilen är inte särskilt enkel, men känslan av teknik för att skapa en mer enastående.

När det gäller effekt är den nya bilen utrustad med ett plug-in hybridsystem bestående av en trecylindrig 1,5 T-motor och elmotor, varav motorn har en maximal effekt på 150 hk och ett toppvridmoment på 225 N-m. Elmotorn har en maximal effekt på 100 kW och ett toppvridmoment på 320 N-m. matchas med en 3-växlad DHT-växellåda och en ren elektrisk räckvidd på 70 km.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
$28,779.00
I lager
 
Blog Search