Den mest populära minivan 2022? Changan Lumin kan lanseras den 10 juni

Nyligen kan nyheter om Changan Lumin lanseras den 10 juni dök upp på nätet, och efter att ha sökt bekräftelse för att få nyheterna, om inte påverkas av epidemin och andra faktorer, är det för närvarande så avancerat. Med andra ord, vänta i 10 dagar till, och vi kan se denna höga värde elbil. Changan Lumin ligger i den rena elektriska minibilen och kommer att ge 155km, 210km och 301km en mängd olika varianter att välja mellan. Priset förväntas ligga i intervallet 30-50 000 RMB och förväntas bli den mest populära minivan 2022.

changan cars

Redan den 20 maj lanserade Changan Group officiellt 21 officiella plattformssidor för Changan Lumin-modeller för att visa produktinformation relaterad till den nya bilen. Som en nationell resebutik bil har Changan Lumin vunnit förmånen för många användare sedan dess debut med en rad fördelar som ny design estetik, utmärkt konfiguration prestanda och premiumkvalitet på hela fordonet. Den nya bilen är utrustad med dubbla krockkuddar, högkänsliga kollisionssensorer, backkamera och backradar som standard över hela sortimentet, som är unika i sin klass. Samtidigt antar modellen höghållfast stål energiabsorberande kropp, höghållfast stål frontbråle montering och 1 meter långa kollisionsbalkar för både vänster och höger dörrar, som alla visar modellens kvalitet i säkerhet.

 

changan lumin

Changan Lumin är baserad på den senaste EPA0 rena elektriska plattformen, med en liten och söt övergripande form, och är placerad som en 3-dörrars, 4-sits tvåsits minivan. Välkomststrålkastare och dolda dörrhandtag ger mer känsla av ceremoni, LED-strålkastare med flytande ljuseffekt, närmar sig för att välkomna föraren, lämnar för att skicka gäster, lägger till en känsla av reseritual; de första dolda dörrhandtagen i sin klass, vilket gör kroppen enklare och smidig mening; När du bär intelligenta bilnycklar nära, poppar handtaget automatiskt ut. Oavsett om det är innovation i produktdesignen eller sättet att tolka den dynamiska + statiska kombinationen av produktkraft, är Changan Lumin uppfriskande.
När det gäller specifika mått är Changan Lumin 3270/1700/1545 mm i längd, bredd och höjd, med en hjulbas på 1980mm, jämfört med Wuling Hongguang MINI EV GAMEBOY version 3061/1520/1659 mm i längd, bredd och höjd, med en hjulbas på 2010mm. Det totala utrymmet mellan de två fordonen förväntas vara ungefär samma.

 

changan cars

The power part, Changan Lumin will be equipped with a permanent magnet synchronous motor, the maximum power in 30kW and 35kW, respectively, the range is expected to have three options, respectively, 155km, 210km, and 301km.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
$7,191.00
I lager
 
Blog Search