Den rena elektriska SUV Sihao Ai Run S säljs i förväg den 21 september med en genomträngande dubbellänksskärm

Den rena elektriska SUV Sihao Ai Run S säljs i förväg den 21 september med en genomträngande dubbellänksskärm

 

För några dagar sedan meddelade JAC Group officiellt att dess nya rena elektriska SUV Ai Run S kommer att förhandssäljas den 21 september, det nya fordonet debuterade under Chengdu Auto Show.
När det gäller formen är framsidan av den nya bilen den gemensamma slutna grilldesignen av rena elektriska modeller, stilen verkar relativt enkel; genom dagsljusen är rökt svart bearbetning, vilket effektivt sträcker den horisontella visuella bredden på framsidan; helljuset och helljuset ligger på båda sidor av gallret, positionen är relativt låg, stilen verkar vara ganska individuell.

Den nedre delen av omgivningen är utformad med trapetsformade luftintag, dekorerade med en horisontell struktur inuti, och utsmyckade med högglansiga kromremsor för att skapa en huggform, som ser häftig ut i stil och också effektivt ökar känslan av hierarki i fronten.
När det gäller sidoform är taklinjen något ner från B-pelaren, med hajfenor för att ge en viss sportig atmosfär; Fönstrets nedre kant är utrustad med en högblank kromremsa, som sträcker sig till slutet av C-pelaren, vilket skapar en upphängd takform, och stilen är mer fashionabel; hjulhuvudet och sidokjolen är dekorerade med tjock svart trim, vilket ytterligare ökar känslan av kraftprestanda; Hjulen antar en femekrad låg vindmotståndsform, och stilen är ganska enkel. Stilen är ganska enkel.
På baksidan är taket utrustat med en liten storlek spoiler, och de höga bromsljusen saknas inte; det rökta bakljusklustret antar en genomgående design som effektivt sträcker ut den horisontella visuella bredden på baksidan; den nedre delen av omgivningen är dekorerad med tjock svart trim, och sidorna skapar också en form som liknar deflektorn, vilket effektivt ökar den sportiga atmosfären.

Mått, den nya bilens längd, bredd och höjd är 4610/1890/1700 mm, med en hjulbas på 2720 mm.
I interiören har den nya bilen en fyrekrad multifunktionsratt, genom dubbellänksskärmen och det elektroniska växelvredet av ratttyp anses den övergripande designstilen enkel men saknar inte heller teknik.

Power, nyheten sade att den nya bilen är utrustad med en maximal effekt på 160kW elmotor, toppvridmoment är inte klart, och batteripaketet och räckvidden prestanda av samma tjänsteman gav inte tydliga nyheter.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
[Kontakta oss för pris]
I lager
Blog Search