Den lille økningen på 3000 yuan FAW-Volkswagen ID.4 CROZZ del av modellen prisjustering konfigurasjon ingen endring

Den lille økningen på 3000 yuan FAW-Volkswagen ID.4 CROZZ del av modellprisjusteringskonfigurasjonen ingen endring

 

 

Nylig kunngjorde FAW-Volkswagen offisielt at prisene på noen av ID.4 CROZZ-modellene har blitt økt, inkludert 2022 standardserien PURE versjon / lang rekkevidde PURE+ versjon / lang rekkevidde Lite PRO versjon og lang rekkevidde PRO versjon av de fire Modeller har blitt økt med 3000 yuan, de fire modellene etter prisjustering av veiledende prisklasse på 211 300 yuan - 251 300 yuan, på salg Resten av modellene endret ikke prisene.

I følge den offisielle uttalelsen innebærer dette kun prisjustering, form/konfigurasjon/kraft og rekkevidde endres ikke.

 

ID.4 CROZZ er en ren elektrisk kompakt SUV bygget av FAW-Volkswagen basert på MEB-arkitekturen. Fronten har et lukket grilldesign i familiestil, med en relativt enkel stil; hodelyktene på begge sider er svertet og koblet sammen av kjørende kjørelys, noe som effektivt strekker den horisontale visuelle bredden av fronten.

Den nedre delen av omringen har en tre-trinns designstil, utstyrt med store deflektorspor på begge sider, noe som skaper en vindbladlignende form inni; den midtre delen har et trapesformet luftinntaksdesign, dekorert med en svart bikakestruktur på innsiden, veldig lagdelt, men også pyntet med en viss følelse av sport.

Sideformen, taklinjen fra B-stolpen litt nedover, med haifinner for å bringe en viss sporty atmosfære; midje er designet gjennom designet slik at den visuelle effekten vises slank atmosfære; vinduet er også utstyrt med en tykk kromlist langs den øvre kanten, og har blitt utvidet til C-stolpen, og skaper en hengende takform, stilen ser mer moteriktig ut.

På baksiden har den røkte baklykten en løpende design, som effektivt strekker den horisontale visuelle bredden bak; den nedre delen av omringen er dekorert med tykke svarte trimpaneler, og sidene skaper også en form som ligner på deflektoren, som pynter på en viss sporty atmosfære; bunnen er dekorert med et løpende matt trimpanel, som ytterligere forsterker følelsen av hierarki bak på bilen.

Dimensjoner, ID.4 CROZZ lengde, bredde og høyde er 4592/1852/1629 mm, akselavstand er 2765 mm, plassering er en kompakt SUV.

Innvendig byr den nye bilen på et tre-eikers multifunksjonsratt, et komplett LCD-instrumentpanel, en flytende midtskjerm og en elektronisk girknott av knotttypen integrert i høyre side av instrumentpanelet.

Når det gjelder effekt, er standardutgaven utstyrt med en elektrisk motor med en maksimal effekt på 125kW, mens langdistanseversjonen er utstyrt med en elektrisk motor med en maksimal effekt på 150kW og et toppmoment på 310N-m. Standardutgaven er utstyrt med en batteripakke med en kapasitet på 55,7 kWh og en CLTC-rekkevidde på 425 km, mens langdistanseversjonen er utstyrt med en batteripakke med en kapasitet på 84,8 kWh og en CLTC-rekkevidde på 600 km. Versjonen med lang rekkevidde er utstyrt med en batteripakke med en kapasitet på 84,8 kWh og har en rekkevidde på 600 km under CLTC-forhold.

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search