Världens första gränslösa skjutskärmsanalys av tredje generationens RX5 känslomässigt interaktiv cockpit

Världens första gränslösa skjutskärmsanalys av tredje generationens RX5 känslomässigt interaktiv cockpit

Den 7 juni gav SAIC ROEWE oss en direktsändning online av den intelligenta kabinanalysen av tredje generationen RX5 (Photo|Configuration|Inquiry), vilket ytterligare förmedlade styrkan hos denna superkänsliga, intelligenta SUV med bred karosseri och gav oss en glimt av SAIC ROEWEs enastående intelligenta prestanda bland oberoende varumärken. Tidigare har vi intrycket att det viktigaste med en bil är de tre mekaniska delarna, men med vågen av intelligens och elektrifiering blir en bils spelbarhet och intelligenta prestanda också allt viktigare för konsumenterna.

Den nya tredje generationens RX5 har en innovativ design när det gäller känslomässig interaktion kabin och intelligent teknik, utrustad med världens första panoramautsikt gränslös skjutskärm, gränslös fri interaktion system, intelligent tidvattenspelsassistent etc., som kan sägas föra intelligens till en ny höjd. Dessutom lärde vi oss också att den 11 juni kommer den nya tredje generationen RX5 officiellt att öppna blindorder.

Specifikt, den nya tredje generationens RX5 ger en ny "känslomässig interaktion kabin" med konceptet att "ge utrymme till känslor och teknik till mänskligheten". Den mest iögonfallande funktionen inuti hytten är världens första 27-tums panoramautsikt kantlösa skjutskärm på mittkonsolen, som bryter gränsen mellan instrumentbrädan och mittkonsolen och tillåter 300 mm utrymme att röra sig runt. När föraren startar bilen kan skärmen glida till passagerarsidan och justera destinationen innan den glider till förarsidan, vilket är mycket användarvänligt.

Efter att ha justerat den 27-tums panoramautsikt-ramlösa skjutskärmen till passagerarsätet kan passagerarna också uppleva det "exklusiva ljud- och videounderhållningsutrymmet" i bilen och känna den mångsidiga intelligenta kabineupplevelsen. Bakgrunden till det nya bilgränssnittet är navigationskartan som standard, och de program som kan öppnas visas genom kortkörning, vilket ser mer intuitivt och tydligt ut. Systemet stöder också samtidig drift av huvudsäten och passagerarsäten, för att tillgodose behoven hos alla passagerare i bilen så långt som möjligt. Bilen är också utrustad med 4K ultratydlig Local Dimming-teknik, liksom hela fordonets BOSE-ljud, vilket ger en betydande förbättring av komforten för hela fordonet.
Samtidigt har den nya tredje generationens RX5 också branschens första intelligenta tidvattenspelsassistent, en ny röstassistent - Lilla lejonkungen och 12 stjärntecken på den kinesiska zodiaken som du väljer, som kombinerar folkkultur med den populära tidvattenspelskulturen och lägger till en touch av levande aura på skärmen.
För intelligent körning antar den nya tredje generationens RX5 en fusionslösning med flera sensorer med en 8-megaPIXEL frontkamera med ultrahög upplösning, plus 28 sensorer inklusive en centimeter hög precision positioneringsmodul, tre millimetervågsrader, 12 ultraljudsrader, fem 2-megaPIXEL 100° omkretskameror, fyra 360° surroundkameror, Positioneringsförmåga och användning av tre Horizon-självutvecklade högpresterande AI-chip med 360° full täckning med hög precision. Det gör det möjligt för fordonet att uppnå intelligent navigationsassisterad körning från punkt A till punkt B baserat på den navigationsrutt som användaren har angett, som inte bara täcker en mängd olika vägförhållanden som motorvägar och motorvägar utan också automatiskt byter körfält och självständigt kliver på och av rampen.
Den nya bilen antar ett nytt känslomässigt rytmdesignskoncept, som officiellt säger att den "känslomässiga rytmdesignen" utgår från kulturella rötter och fångar kinesiska människors dagliga känslor. Vissa kinesiska element kan ses i den nya tredje generationen RX5, men de presenteras i en mer modern och avantgarde form, som kliver bort från de traditionella kinesiska elementen av solidifierat tänkande. Den stora "phoenix fjädergrillen" på framsidan är inspirerad av det ögonblick Phoenix sprider sina vingar, och grillen är utspridd i X-form i alla riktningar, med förkromad trim applicerad i en parametrisk design som har en stark visuell påverkan.
När det gäller kroppsstorlek har den nya tredje generationens RX5 också en bred karossdesign med en bredd på 1890 mm och en hjulbas på 2765 mm, vilket ger den nya bilen en rymligare interiörprestanda. Nya RX5 finns i fem färger: Velvet Silver, Arctic Blue, Pearl Black, Pearl White och Cloud Grey, vilket ger konsumenterna ett brett utbud av val.
När det gäller effekt kommer den nya tredje generationens RX5 att finnas tillgänglig i två olika drivlinor: en modell med SAICs egen Blue Core 1.5T motor och en hybridversion bestående av GS61 1.5T superladdad direktinsprutningsmotor + Super Electric Drive EDU G2 Plus. 1,5T-modellen har en maximal effekt på 188 hk och ett toppvridmoment på 300 Nm, och motorn har gjort stora ansträngningar inom bränsleoptimering, gasutbyte, termisk hantering, friktionsreduktion och tyst teknik för att ge en bättre körupplevelse. eRX5 är utrustad med ett hybridsystem med en maximal effekt på 432 hk och ett toppvridmoment på 570 Nm, vilket är jämförbart med en 3,0T motor.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search