Breaking the Conventional Class Intelligence Ceiling Ny 3. generasjon RX5/Ultra Hybrid eRX5 utgitt

Breaking the Conventional Class Intelligence Ceiling Ny 3. generasjon RX5/Ultra Hybrid eRX5 utgitt

 

1. juni 2022 lanserte ROEWE den nye tredjegenerasjons RX5/Ultra Hybrid eRX5 i form av en direktesendt webcast, og det nye kjøretøyet var tilgjengelig for blindbestilling til en pris fra 120 000 yuan. RX5-serien fortsetter å iterere og oppgradere sin smarte nettverksteknologi, stil, kraft og sikkerhetsytelse.

Den nye RX5 tar i bruk et nytt familiedesignspråk, med et "emosjonell rytme" designkonsept foran og en X-formet frontgrill utsmykket med "føniksfjær", pluss en lyskasterklynge som gir den nye bilen en veldig avantgarde design. I tillegg er frontgrillen også tettpakket med mange LED-lys på begge sider og kan oppnå noen enkle interaktive funksjoner. På siden har den nye bilen et visst glidende design ved å senke den bakre linjen på taket, skjulte dørhåndtak, nedoversvingende frontdesign og store hjul, som alle får den til å se dynamisk ut. Kroppsstørrelse, sammenlignet med den gamle modellen for å være større, dens lengde, bredde og høyde på 4655 / 1890 / 1655 (1664) mm, og akselavstand på 2765 mm.

På baksiden av kjøretøyet har den nye bilen en designstil med høyt tyngdepunkt, med flate linjer, segmenterte halefinner og kjørebaklys, alt som gjør at den ser mer sporty og stilig ut.

I interiøret tar det nye kjøretøyet i bruk en ny intelligent cockpit, en 27-tommers panoramisk kantløs skyveskjerm med 4K ultraklar oppløsning og Local Dimming-skjermteknologi, samtidig som den støtter en glideavstand på omtrent 300 mm. I tillegg er den nye bilen også utstyrt med Smart Drive-modus og Smart Enjoy-modus. Smart Drive-modus kan hjelpe sjåføren med et øyeblikk å forstå tilstanden til kjøretøyets omgivelser; Smart Enjoy-modus er hovedsakelig underholdningsmodus og er dedikert til å skape en komfortabel plass inne i bilen. Det nye rattet ligner dagens RX5 MAX i formen, og rattet er pakket inn i skinn med fin tekstur. I tillegg har high-end-modellene automatisk parkering, trådløs lading for fronttelefoner, 11 høyttalere fra BOSE-merket, ambient lighting, automatisk antirefleks innvendige speil, automatisk dobbeltsone klimaanlegg, PM2.5-filtrering og andre funksjoner.

For intelligent kjøring realiserer den nye bilen 360° miljøoppfatning gjennom 28 sensorer + 3 AI smarte kjørebrikker. Som den første drivstoffbilen utstyrt med NGP-kjøreassistanse, er den nye tredjegenerasjons RX5 utstyrt med det første 8-megapiksel front UHD-kameraet i sin klasse, pluss 28 sensorer som centimeter-nivå høypresisjons posisjoneringsmodul, 3 millimeter-bølge radar, 12 ultrasonisk radar, 5 2-megapikslers 100° perifere visningskameraer, 4 360° surround-view-kameraer, etc., med supervision og flerdimensjonale persepsjonsmuligheter Den nye tredjegenerasjons ROEWE har en lang rekkevidde, full -visning, klarere og mer nøyaktig syn. Når det gjelder kraft, vil den nye tredjegenerasjons RX5 være tilgjengelig i både drivstoff- og plug-in hybrid-form for å møte behovene til flere forbrukere. Drivstoffversjonen er utstyrt med 1,5T-motoren produsert av Shanghai Automotive Group Corporation, som er en oppgradert versjon av SAICs andregenerasjons Blue Core-kraft, med en maksimal effekt på 188 hk og et maksimalt dreiemoment på 300 Nm. Transmisjonssystemet er matchet med automatgiret DM21 PLUS. Når det gjelder plug-in-versjonen, tar den i bruk den nye generasjonen GS61 1.5T kompressormotor med direkteinnsprøytning + Super Electric Drive EDU G2 Plus-kombinasjon, som har en maksimal effekt på 432 hk og et maksimalt dreiemoment på 570 Nm, med en offisiell 0- 100 km/t akselerasjonstid på 6,9 sekunder. Skriv til slutt Med den økende aksepten for ny energi, krever forbrukerne mer og mer kjøretøyintelligens, og RX5 har jobbet med dette siden lanseringen i 2016. Den nye tredjegenerasjons RX5 og den ultrahybride eRX5 er ikke bare mer avantgarde i utseende og smartere i interiøret, men også utmerket på kraft og intelligent kjøring, og kombinert med en blind abonnementspris på 120.000 yuan kan de sies å ha Prispunktet er høyt.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search