Kodenavn C673, Changan dypblå andre modelleksponering, er en ren elektrisk SUV

Kodenavn C673, Changan dypblå andre modelleksponering, er en ren elektrisk SUV

 

Forrige måned (juni) debuterte Changan Deep Blue SL03 offisielt, denne siden har ikke vært oppført for salg, den andre modellen av Deep Blue-serien kom, kodenavnet er C673, plassert i en SUV, og patentkartet har nettopp blitt avslørt .



Men gi Changan et forslag, skynd deg og kom opp med et kinesisk navn, disse kodenavnene gjør litt svimmel, inkludert den forrige DEEP blå SL03 også. Tilbake til den nye bilen med kodenavnet C673, er hele designen fortsatt veldig lik den DEEP blå SL03, lukket grill med kantete frontdesign, som avslører en veldig heftig følelse.

 

Changan DEEP Blue SL03


Selv om dette er en ren elektrisk SUV, på grunn av den store vinkelen på A-stolpen tilt, kombinert med midjen oppover, samt sideskjørtet konkave behandling, bringer det likevel en veldig sterk crossover-stil, enda mer, sporty enn deres egen UNI-T.

 

Hvis du ser nøye nok etter, kan du også finne et kamera ved forskjermen, som vi tipper vil fungere som maskinvare for avansert intelligent kjøreassistanse, og en fluorescerende grønn dekorasjon ved D-stolpen, men det er ikke klart hva det kan gi. .

Baksiden ser mer ut som en forstørret versjon av Deep Blue SL03, også med overdrevne baklys og iøynefallende sportsbremselys, bortsett fra at alle designene har blitt utvidet og forstørret for å matche SUV-identiteten.



Changan dypblå kode C673 ny bil patent kart


Det er all informasjonen om bilen så langt, om interiøret og kraften vi må vente på den offisielle avsløringen. Men kraften delen, siden de alle kommer fra Deep Blue-serien, tror jeg Changan også for vil denne "C673" layout ren elektrisk, utvidet rekkevidde og hydrogen-elektriske tre typer versjoner.

Med henvisning til Deep Blue SL03, dens renelektriske versjon med rekkeviddebasert versjon, kan CLTC maksimal rekkevidde nå mer enn 700 kilometer, den kraftbaserte modellens maksimale effekt kan nå 190 kilowatt, mens rekkeviddeutvidede versjonen CLTC omfattende rekkevidde kan nå 1200 kilometer, hydrogen-elektrisk versjon CLTC feeder hydrogenforbruk under arbeidsforhold er så lavt som 0,65 kg/100 km eller mindre, den omfattende rekkevidden kan nå 700 kilometer eller mer. Den hydrogenelektriske versjonen av CLTC kan ha en kombinert rekkevidde på mer enn 700 km med et lavt hydrogenforbruk på 0,65 kg/100 km.

Deep blue er faktisk et nytt merke av Changan


Deep Blue er faktisk en ny merkevare av Changan for nye energimarkedet konkurranse, viktigheten av dette merket til Changan er selvinnlysende, den første modellen SL03 debut utgivelse eller vinne mange mennesker applaus, men også prisinformasjonen avslørt i tidlig scenen er ikke høy, forventes å være et volum modell, selvfølgelig, til syvende og sist avhenger av oppriktigheten til produsenten, inkludert den andre modellen eksponert i dag, vi ser også veldig frem til den fremtidige utgivelsen.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search