Utstyrt med ny PHEV-teknologi, tredje generasjon ROEWE eRX5 forhåndsbestillinger neste måned

Utstyrt med ny PHEV-teknologi, tredje generasjon ROEWE eRX5 forhåndsbestillinger neste måned

Nye energikjøretøyer er ustoppelige, med en markedsandel på nesten 30 %.

Som en gammel aktør i markedet for nye energikjøretøyer, har SAIC Passenger Vehicle en førstegangsfordel i utformingen av både rene elektriske og plug-in hybridteknologier, med samlet salg stigende. Spesielt i plug-in hybrid har SAIC personbiler lansert flere generasjoner teknologi, når det gjelder kraft og energiytelse, er fordelen åpenbar.

Data fra foreningen for første kvartal i år, produksjon og salg av plug-in hybridbiler på 256 000 enheter og 249 000 enheter, en økning på henholdsvis 2,3 ganger og 2 ganger.

Plug-in hybrid-teknologi er i ferd med å bli scenen for konkurranse blant bilselskaper. Grovt sett er den vanlige teknologien på markedet DHT dual-motor hybrid-teknologi og THS power shunt-teknologi. Men både plug-in hybrid-teknologi har åpenbare mangler, DHT-teknologiens samlede høye kostnader og THS-teknologiens kraft generelt.

PHEV-teknologien til SAIC personbiler, etter flere generasjoners utvikling, har blitt ganske moden, den siste generasjonen av teknologimontering enkeltmotor, ti-trinns elektrisk drivoverføring, når det gjelder kraft og energiforbruk for å oppnå en perfekt balanse. i juni, utstyrt med teknologien til den første modellen ROEWE eRX5 vil åpne for forhåndssalg.

01

Ny motor

Den nye GS61 1.5T superladede direkteinnsprøytningsmotoren vil bli brukt i tredje generasjons ROEWE eRX5 PHEV-teknologi.

Tredje generasjons ROEWE eRX5, en hybridmodell, bruker den nye generasjonen GS61 1.5T superladet direkteinnsprøytningmotor + Super Electric Drive EDU G2 Plus.

Når det gjelder bensinmotoren, har den nylanserte GS61 1.5T-motoren en maksimal effekt på 138kW og et maksimalt dreiemoment på 300 N-m, som er langt over nivået på 80-100kW bensinmotorer som vanligvis finnes i DHT-teknologimodeller på markedet. Kraften til hele motoren har overskredet nivået på 1,8T-motoren til noen bilselskaper, og til og med nær nivået til 2,0T-bensinmotoren.

Når det gjelder kraftuttak, vil tredje generasjons ROEWE eRX5 bruke EDU G2 Plus elektrisk drivoverføring, som er en ny teknologi oppgradert og optimert fra andregenerasjons teknologi.

Den nye elektriske girkassen EDU G2 Plus, med 2 gir for motoren og 5 gir for motoren, er i stand til å oppnå en 2×5 10-trinns girkasse, slik at motorgir og motorgir kan tilpasses fritt.

SAIC har også et originalt adaptivt girskifte som nøyaktig kan matche kjørevanene til forskjellige kunder, noe som gjør det intelligent og effektivt. Denne girkassen støtter også full kraftgiring, flergirsskifting, fleksibel nedgiring og andre funksjoner for å oppnå millisekunders kraftrespons, jevn og silkeaktig, og aldri stoppe.

02

180kW kraftig motor

Tredje generasjons ROEWE eRX5 har en motor på 180 kW, den høyeste blant hybridmodeller med én motor.

Den 180 kW høyeffektsmotoren kan gi opptil 270 N.m dreiemoment, med en total effektivitet på 97 % og en maksimal hastighet på 16 000 000 rpm.

Denne motoren bruker en rekke avanserte teknologier. I kjernen bruker 180kW-motoren en ny 5-lags I-pin flattrådsviklingsteknologi for å sikre en høyytelses permanent magnet synkronmotor.

Når det gjelder varmeavledning, bruker 180 kW høyeffektsmotoren den originale aktive oljekjøleteknologien, som gjør toppeffektvarigheten til motoren 10s lengre enn vannkjølingsløsningen, nesten dobles.

Med den kraftige bensinmotoren, den elektriske motoren og den elektriske EDU G2 Plus girkassen, akselererer tredje generasjons ROEWE eRX5 fra 0-100 km/t på bare 6,9 s, og i en enkeltpersonstest målte den til og med 5,9 s. , som er den beste blant nåværende 2WD plug-in hybridmodeller.

Når det gjelder energiforbruk, introduserer tredje generasjon ROEWE eRX5 også innovativt IME Intelligent Energy Management System.

Tredje generasjons ROEWE eRX5 har IEM Intelligent Energy Management System, som inkluderer intelligent strømsystemregulering, intelligent strømstyring, intelligente HMI-meldinger og andre funksjoner, og er utstyrt med en rekke kjøre- og kraftgjenvinningsmoduser på forespørsel.

Det spesifikke bruksscenarioet for denne teknologien er at eieren gjennom det intelligente energistyringssystemet IEM angir destinasjonen under kjøreturen, og kjøretøyet vil automatisk justere strømfordelingen i henhold til biblioteksmanien og minne sjåføren om å justere kjørestatusen under forskjellige veiforhold for å spare energi.

I følge data fra SAIC Passenger Cars, i faktisk bruk, oppnår tredje generasjon ROEWE eRX5 0,5~1L drivstofforbruksoptimalisering per 100 km på faktiske veier under garantert ytelse, og rekkeviddeytelsen når et utmerket nivå på mer enn 1050 km med NEDC-integrert område.

03

Global bil, mer sikkerhet

Tredje generasjons ROEWE eRX5 vil være en global modell.

Som svar på den faktiske situasjonen i oversjøiske markeder, ble tredje generasjons ROEWE eRX5 utviklet med de krevende sikkerhets- og miljøstandardene til forskjellige globale markeder i tankene.

Tredje generasjons ROEWE eRX5 har 0-drivstoffteknologi med fordelen av å være tryggere og mer holdbar, og gir en ultrastabil sikkerhetsopplevelse.

Når det gjelder strømbatteriet, bruker tredjegenerasjons ROEWE eRX5 litiumjernfosfatceller, som oppnår et «0-flamme»-nivå i den nye nasjonale standardtesten.

Kraftpakken til tredje generasjon ROEWE eRX5 har også bestått de høyeste internasjonale sikkerhetsstandardene, designet i samsvar med de strenge kravene i UL2580, bestått åtte viktige sikkerhetstester, ved bruk av seks høyspenningssikkerhetsstrategier, og oppnådd høyeste vanntett og støvtett karakter. av IP68 for sivil bruk.

Når det gjelder batteripakkedesign, bruker tredjegenerasjons ROEWE eRX5s battericeller kraftadaptivt og fleksibelt sikkerhetsdesign for å sikre lang levetid, mens pakken bruker en integrert, støpt nedre batteriskuff for bedre ytelse i kollisjonssikkerhet.

04

Gammelt tre, ny blomst

SAIC Passenger Vehicles utvikling av PHEV-kjøretøy kan spores tilbake til 2009.

I 2013 ble SAIC Passenger Vehicles første PHEV-modell lansert, og igjen etter det startet den veien med kontinuerlig iterasjon. ROEWE eRX5 har alltid vært en representant for PHEV-modeller, og bilen har oppnådd bemerkelsesverdige salgsresultater i Yangtze River Delta og andre regioner.

Siden 2021 har plug-in hybridbiler utviklet seg raskt, ulike bilselskaper har begynt å satse på dette markedet, og ROEWE som en gammel aktør har også merket påvirkningen.

Tredje generasjon av ROEWE eRX5 vil være i denne sammenhengen og åpen for forhåndssalg.

SAIC personbiler begynte å utvikle plug-in hybrid-teknologi i 2009, lanserte sin første plug-in hybrid-modell i 2013, og har fortsatt å iterere siden den gang. Men sammenlignet med utviklingen av plug-in hybrid-teknologien, har ikke SAICs plug-in hybrid-modeller sett en betydelig økning i salget, men har blitt stjålet av BYD. SAICs tredje generasjon ROEWE eRX5 forventes å snu situasjonen.

Tredje generasjon av ROEWE eRX5 er større og vakrere, mens plug-in hybrid-teknologien er oppgradert til en tredje generasjons modell. Ytelsen når det gjelder kraft og energiforbruk er enestående, mens den totale kostnaden er lavere enn DHT-teknologimodellen på grunn av enkeltmotordesignet.

Dette vil være fordelene med tredje generasjon ROEWE eRX5. I tillegg til kraft, forventes også tredje generasjons ROEWE eRX5 å ha enestående ytelse innen intelligens.

Fra det offisielle teaserbildet til interiøret som er utgitt, vil tredje generasjon ROEWE eRX5 være utstyrt med en 27-tommers 4K-skjerm, noe som bringer luksuskonfigurasjonen til en intelligent elbil ned til familie-SUV-en.

Med mange nye teknologier vil forbrukerne være mer begeistret for tredje generasjon av ROEWE eRX5. Forvent at ROEWE gir en pris som forbrukerne ikke kan si nei til i forhåndssalget som åpner i juni.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search