Fans stilte spørsmål ved den LEDENDE IDEAL L9 støpejerns underarmen, Li tenkte: at aluminium ikke er en ting av høy kvalitet

LEADING IDEAL L9, kjent som "den beste familie-SUV innen 5 millioner", har tiltrukket seg mye oppmerksomhet siden lanseringen under promotering av Li Xiang, den LEDENDE IDEAL-styrmannen. På grunn av den altfor flamboyante markedsføringstilnærmingen har den imidlertid tiltrukket seg en rekke "konnotasjoner" fra sin motpart, He XPENG, og har også blitt mislikt av mange forbrukere, med noen nettbrukere som til og med sa: "Det er første gang jeg hater et merke. på grunn av en person". Som et resultat av å snakke utenfor sin tur, ønsket Li å lage mange ting i bilbransjen, og nå i det LEDENDE IDEAL L9 feberen ennå ikke har forsvunnet, ønsket Li på grunn av kjøretøyet under armen til "jernet og aluminium"-kontroversen, tiltrakk seg den hete diskusjonen om fans.

Nylig ønsket jeg å diskutere innholdet i kjøretøyopphenget, en nettbrukermelding sa: "Lytt til venner si LEADING IDEAL L9 alt er bra, akkurat i ferd med å bestille støtte, men har vært vanskelig å bestemme seg. Fordi han fant ut at en viss del av LEADING IDEAL L9-opphenget er jern, men produsenten malte overflaten som aluminiumslegering, så folk er veldig forvirret."



I denne forbindelse ønsket jeg å svare på at støpejernet ikke spesifiserte at det svarte malingsbelegget måtte brukes, og LEADING IDEAL L9 bruker et dyrere og bedre sølvbelegg mot korrosjon. Og vi sa aldri at han var aluminium, aluminium, og ikke hvilke høyverdige ting. Så la Li til, og antydet at aluminium er bedre enn stål- og jernnettbrukere, husets stålsøylestruktur er revet, alt erstattet med aluminium, vet virkelig hva de skal gjøre.



Lis uttalelser utløste mye kontrovers på Internett. Noen nettbrukere mener at selv om det er bedre å bruke aluminium, har LEADING IDEAL L9 aldri annonsert at den bakre nedre svingarmen er laget av aluminium, og det er ingen reduksjon. Hvilken farge å spraye er den LEDENDE IDEALE friheten. Noen mennesker tror imidlertid at under de samme stivhetskravene er aluminiumsmateriale lettere og mer korrosjonsbestandig enn jern, men kostnadene er høyere, så det LEDENDE IDEALET vil kanskje ikke legge til kostnadene ved å bygge en bil, og sammenligningen mellom bygge hus og bygge bil er også mistenkt for å endre konseptet.

 

 

Noen på nettet lanserte en meningsmåling om "om de skal være enig i Lis uttalelse", med tusenvis av mennesker som deltok, mer enn halvparten av nettbrukerne var uenige i Lis forklaring, og mente at bruken av sølv er lett å villede forbrukere. Hvis du skulle stemme, ville du vært enig eller uenig, eller vært nøytral?

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search