Fans ifrågasatte LEADING IDEAL L9 gjutjärns underarm, Li tänkte: att aluminium inte är en hög kvalitet sak

Den ledande IDEAL L9, känd som "den bästa familje SUV inom 5 miljoner", har lockat mycket uppmärksamhet sedan dess lansering under främjandet av Li Xiang, den ledande IDEAL rodsman. Men på grund av det alltför flamboyanta marknadsföringstillvägagångssättet har det lockat en rad "konnotationer" från sin motsvarighet, He XPENG, och har också varit förbittrad av många konsumenter, med vissa nätanvändare till och med sagt: "Det är första gången jag hatar ett varumärke på grund av en person". Som ett resultat av att tala ur tur, Li ville göra en hel del saker i fordonskretsen, och nu i LEADING IDEAL L9 feber har ännu inte försvunnit, Li ville på grund av fordonet under armen av "järn och aluminium" kontroversen, lockade den heta diskussionen av fläktar.

Nyligen ville jag diskutera innehållet i fordonets fjädring, ett nätverksmeddelande sade: "Lyssna på vänner säga LEADING IDEAL L9 allt är bra, precis på väg att beställa stöd, men har varit svårt att bestämma sig eftersom han fann att en viss del av LEADING IDEAL L9 fjädringen är järn, men tillverkaren målade dess yta som aluminiumlegering, så människor är mycket förbryllade."

I detta avseende ville jag svara att gjutjärnet inte specificerade att den svarta färgbeläggningen måste användas, och LEADING IDEAL L9 använder en dyrare och bättre silverkorrosionsskyddande beläggning. Och vi sa aldrig att han var aluminium, aluminium, och inte vilka högkvalitativa saker. Sedan tillade Li, vilket antydde att aluminium är bättre än stål och järn netizens, deras hus stålpelare struktur rivs, alla ersatts med aluminium, verkligen vet vad man ska göra.

Lit anmärkningar väckte en hel del kontroverser på Internet. Vissa nätanvändare tror att även om det är bättre att använda aluminium, LEADING IDEAL L9 har aldrig annonserat att den bakre nedre svängarmen är gjord av aluminium, och det finns ingen minskning. Vilken färg att spraya är den ledande ideella friheten. Men vissa människor tror att under samma styvhetskrav är aluminiummaterial lättare och mer korrosionsbeständigt än järn, men kostnaden är högre, så LEADING IDEAL kanske inte vill lägga till kostnaden för att bygga en bil, och jämförelsen mellan att bygga ett hus och bygga en bil misstänks också för att ändra konceptet.

 

 

Någon på nätet lanserade en enkät om "huruvida de ska hålla med om Li's uttalande", med tusentals människor som deltog, mer än hälften av nätanvändarna höll inte med Li's förklaring, eftersom de trodde att användningen av silver är lätt att vilseleda konsumenterna. Om du skulle rösta, skulle du hålla med eller inte hålla med, eller förbli neutral?

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search