Fra 62800 lanseres den nye modellen av Hongguang MINI EV GAMEBOY med en eksklusiv pakke.

Fra 62800 lanseres den nye modellen av Hongguang MINI EV GAMEBOY med en eksklusiv pakke.



22. august kunngjorde SAIC-GM-Wuling offisielt lanseringen av sin Hongguang MINI EV GAMEBOY limited-serie, den nye bilen lanserte urban wind chasing limited edition og racing ranger limited edition tilgjengelig, begge modellene gir 200 km/300 km rekkeviddealternativer, og den offisielle veiledende pris er henholdsvis 62 800 yuan og 72 800 yuan.

In terms of shape, the new car is based on the current model, but in the shape of the addition of an eksklusiv pakke; fronten er lukket grilldesign, den interne bruken av en lignende stiplet konkav strukturmaskin for dekorasjon slik at gitteret ikke ser så monotont ut; begge sider av frontlyset klyngen ved hjelp av en røkt svart behandling, intern integrering av linser og kjørelys, og gitter koblet, en sterk følelse av visuell integrering.

Hongguang MINI EV GAMEBOY Urban Windchaser Limited Edition er utsmykket med et vertikalt oppsett av gule detaljer på begge sider av den nedre konvolutten, noe som får den visuelle effekten til å se mer individuell ut; den midtre delen har en trapesformet luftinntaksdesign, som pynter på den lagdelte følelsen av frontenden.

Fronten på Hongguang MINIE GAMEBOY Ranger Limited Edition er litt meka-aktig, med kromlister pyntet på begge sider av den nedre omringen og frontleppen, noe som gjør stilen mer raffinert.

Sideformen på kroppen har ikke endret seg mye, begge modellene har lagt til eksklusiv body pull, og stilen ser mer personlig ut; urban wind chase kropp i begrenset opplag med en ren svart design, som legger til eksklusiv gul pull; mens racing ranger limited edition med en tofarget karosseridesign, skaper en hengende takform, er stilen mer moteriktig.

På baksiden har Ranger Limited Edition en overdreven bakvinge for å forbedre den sportslige ytelsen ytterligere; Urban Windchaser Limited Edition er pyntet med gule detaljer i den nedre delen av konvolutten, som gjenspeiler fronten, og stilen ser ganske individuell ut.

Når det gjelder konfigurasjon, leveres den listede modellen som standard med førerkollisjonspute, dekktrykkalarm, ryggradar, ryggekamera, bakkeassistent, fullt LCD-instrumentpanel, LED-frontlykter og manuell klimaanlegg.

Kraft, den nye bilen er utstyrt med en maksimal effekt på 30kW elektrisk motor, toppmoment på 110N-m, som er sammenkoblet med litiumjernfosfatbatteripakke, kapasiteten på 17,3kWh og 26,5kWh valgfri, tilsvarende CLTC-arbeidsområdet på henholdsvis 200 km og 300 km.

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search