Från 62800 lanseras den nya modellen av Hongguang MINI EV GAMEBOY med ett exklusivt paket.

Från 62800 lanseras den nya modellen av Hongguang MINI EV GAMEBOY med ett exklusivt paket.

Den 22 augusti tillkännagav SAIC-GM-Wuling officiellt lanseringen av sin Hongguang MINI EV GAMEBOY limited serie, den nya bilen lanserade urban wind chasing limited edition och racing ranger limited edition tillgänglig, båda modellerna erbjuder 200km / 300km räckviddsalternativ, och det officiella riktpriset är 62 800 yuan respektive 72 800 yuan.

När det gäller form är den nya bilen baserad på den nuvarande modellen, men i form av tillägg av ett exklusivt paket; Framsidan är stängd grilldesign, intern användning av en liknande prickad konkav struktur maskin för dekoration så att grillen inte ser så monoton ut. Båda sidorna av strålkastargruppen med röksvart behandling, intern integration av linser och dagsljus, samt grillanslutning, en stark känsla av visuell integration.
Hongguang MINI EV GAMEBOY Urban Windchaser Limited Edition är utsmyckad med en vertikal layout av gul trim på båda sidor av det nedre kuvertet, vilket gör att den visuella effekten ser mer individuell ut; den mittersta delen antar en trapetsformad luftintagsdesign, som pryder den skiktade känslan av fronten.

Framsidan på Hongguang MINIE GAMEBOY Ranger Limited Edition är lite mecha-liknande, med kromremsor utsmyckade på båda sidor av nedre och främre läppen, vilket gör stilen mer förfinad.
Kroppens sidoform har inte förändrats mycket, båda modellerna har lagt till exklusiv kroppsdragning, och stilen ser mer personlig ut; urban wind chase limited edition body med en ren svart design, lägger till exklusiv gul pull; medan racing ranger limited edition med en tvåfärgad kroppsdesign, skapar en upphängd takform, stilen är mer fashionabel.

På baksidan har Ranger Limited Edition en överdriven bakvinge för att ytterligare förbättra den sportiga prestandan; Urban Windchaser Limited Edition är utsmyckad med gula kanter i den nedre delen av kuvertet, som ekar framsidan, och stilen ser ganska individuell ut.
När det gäller konfigurationen levereras den listade modellen som standard med en förarkrockkudde, däcktryckslarm, backradar, backkamera, backklättringsassistent, full LCD-instrumentpanel, LED-strålkastare och manuell luftkonditionering.

Power, den nya bilen är utrustad med en maximal effekt på 30kW elmotor, toppvridmoment på 110N-m, som är parad med litiumjärnfosfatbatteri, kapaciteten på 17,3 kWh och 26,5 kWh valfritt, motsvarande CLTC arbetsområde på 200km respektive 300km.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search