Guangdong, Hong Kong och Macao Auto Show recension: hybridsystem mer bränslesnålt, SAIC ROEWE Longcat debut

Guangdong, Hong Kong och Macao Auto Show recension: hybridsystem mer bränslesnålt, SAIC ROEWE Longcat debut

Nyligen fick man veta från relevanta källor att SAIC ROEWE Longcat (bild) avtäcktes på 2022 Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area Auto Show. För den här bilen bör du inte känna konstigt, eftersom tidigare hade denna bil ett formellt utseende. ROEWE Longcat antar ett nytt designspråk, och den övergripande visuella effekten är mer fashionabel, vilket kan möta de nuvarande behoven hos unga konsumenter med bilar.

Här går vi fortfarande igenom hela designen av bilen. Framänden av den nya modellen har en god känsla av hierarki, och strålkastarna är anslutna av en svart trimplatta med en ljusblå trim i mitten, fördelarna med denna design är uppenbara och kan mycket förbättra bilens visuella effekt. Samtidigt antar bilens främre galler en ramlös design med en avantgardestil av diamantformad struktur inuti, och hela bilens visuella påverkan är också mycket stark.

Vyn rör sig åt sidan, och för att förbättra de praktiska egenskaperna hos denna bil, är sidoprofilen på Longcat i princip densamma som ROEWE RX3, men det bör noteras att som en modell som fokuserar på den unga marknaden, introducerar denna bil också en tvåfärgad kaross på sidan. Det rapporteras att förutom de två huvudsakliga färgscheman babyblå och snöbollvitt som den nya bilen kommer att erbjuda i framtiden, kan människor också välja mellan tre färgscheman livlig grön, balett rosa och sammetsguld. Baktill är den nya bilen utrustad med en skarpt formad baklykta, som kan eko framsidan.

När det gäller interiören erbjuder den nya bilen två stilar av inredningsfärgscheman, mockasvart och drömgrått, för konsumenterna att välja mellan, och med den goda storleken på den dubbla 12,3-tums kontinuerliga skärmen, är den intelligenta anslutningen för hela bilen också garanterad. Det rapporteras att bilen är beroende av det senaste bilsystemet, och kommer att ge konsumenterna online underhållning / navigering, tredjeparts online-applikationer, bilhem anslutningsmöjligheter och många andra funktioner.
Det sista att säga är kraftdelen, det rapporteras att den nya bilen är utrustad med ett hybridsystem bestående av en 1,5L motor och elmotor, för denna bil, hur tycker du upplevelsen?

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search