Guangdong-Hong Kong-Macau Motor Show Review: Benchmarking BYD Song Pro DM-i, SAIC ROEWE eRX5 offisielt avduket

Guangdong-Hong Kong-Macau Motor Show Review: Benchmarking BYD Song Pro DM-i, SAIC ROEWE eRX5 offisielt avduket

Nylig fikk vi vite fra relevante kanaler at den nye generasjonen av ROEWE eRX5 ble offisielt avduket på den nettopp åpnede 2022 Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area Auto Show. Vi bør ikke være ukjent med denne bilen fordi tidligere ble også deklarasjonsdiagrammet til denne bilen avslørt, noe som betyr at denne bilen vil møte oss snart. Det er rapportert at den nye bilen vil bruke en plug-in hybrid drivlinje for å konkurrere med BYD Song Pro DM-i.

Her, la oss se gjennom bilens design. Fra det faktiske bildet av denne bilen, som andre modeller av familien, tar denne bilen også en god størrelse foran, samtidig som den store grillen og frontlysene fra et godt ekko, som godt kan forbedre den horisontale visuelle bredden til denne bilen , for forbrukere som legger merke til kjøreopplevelsen, er det likevel verdt en titt.

Utformingen av bilen er også relativt jevn, fra front til bak, noe som godt kan forbedre pålydende verdien til denne bilen, samtidig introduserte denne bilen også mange personlighetselementer, for eksempel et skjult dørhåndtaksdesign. For eksempel er hjulene på denne bilen også mer robuste, kombinert med store hjul har hele bilen en god visuell opplevelse, i tråd med behovene til alles bil. Når det gjelder bak, er denne bilen også utstyrt med kjørende baklys.

Interiørdesignen til den nye bilen er relativt enkel, velge den generelle eller moderate designen, girknappen ser mer delikat ut, med den store skjermen i det sentrale kontrollområdet, kan dekke alles interaksjonsbehov. I andre detaljer gir setene i sportsstil en følelse av kamp til den nye bilen, mens den store størrelsen på soltaket over hodet, men også godt åpner opp for bakpassasjerenes syn på bilen.

Det siste å si er kraftdelen, den nye bilen er utstyrt med en 1,5T turboladet motor med kodenavnet 15FDE, utstyrt med et litiumjernfosfatbatteri. Som en målestokk for BYD Song Pro DM-i, hvordan tror du styrken til denne bilen?

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search