LEADING IDEAL L9 senaste trender: fjärde kvartalet välkomnar första OTA, som omfattar nio funktionella optimeringar

LEADING IDEAL L9 senaste trender: fjärde kvartalet välkomnar första OTA, som omfattar nio funktionella optimeringar

Jag skulle vilja fråga, är alla nya biltillverkare nu så "rullade" med bildetaljer? Just idag meddelade LEADING IDEAL officiellt att man kommer att driva ut OTA:s uppdateringsplan för LEADING IDEAL L9 under fjärde kvartalet. Men med tiden öppnade LEADING IDEAL L9 först den 30 augusti, mindre än en månad från och med nu.

Men enligt LEADING IDEAL Auto fick de också mycket feedback från användare om sin produktupplevelse under denna period. Så, efter att ha integrerat informationspunkter och optimeringsfeedback, RISO Auto, det vill säga i den första OTA av RISO L9, kommer vissa funktioner att optimeras och uppgraderas.
För dig som gillar att titta på filmer eller fånga upp dramor i bilen på ett uppslukande sätt, kan denna funktion verkligen ta hand om alla medlemmar i bilen också.

Dessutom är "Dual Type-C Direct Connect Screen Casting Cable" och "HDMI till Type-C Direct Connect Screen Casting Cable", som kommer att lanseras den 25 september, också mer kompatibla med elektroniska produkter.
För det andra stöder de tre skärmarna i LEADING IDEAL L9 inte applikationskonto synkronisering inloggning i detta skede, så användare som precis har plockat upp bilen kommer oundvikligen att hitta det lite tråkigt när du använder den, men den här gången kommer vissa program att inse synkronisering av tre skärmar inloggning. För fjärrkontrollen kommer den efterföljande OTA av RISO L9 och RISO ONE att öppna upp delning av mobiltelefon APP bilkontrollmyndighet; Bluetooth-tangentens automatiska upplåsning och automatisk upplåsning funktion, kommer att optimeras ytterligare i nästa OTA.

Dessutom har RISO L9 i hytten även optimerat och uppgraderat minikylskåp, luftkonditionering logik, ljudsystem och 5G-nätverk. Eftersom minikylskåp på L9 endast kan manövreras bakom armstödslådan fram, och när föraren och passageraren vill ta ut kylskåpet drycker, är det inte bekvämt och lätt att röra vid av misstag. Men efter avslutad OTA kommer L9:s mittskärm att ha en ny omkopplare för minikylskåpsdörren, samt kontinuerligt arbete efter att ha lämnat bilen, vilket också kommer att optimeras som ett långsiktigt inställningsobjekt.

Luftkonditioneringsdelen, automatisk luftkonditioneringskonfiguration är vi inte bekanta med, men automatiskt luftkonditioneringsläge kan också justeras i växel, och vi har inte känt det. Under det fjärde kvartalet av OTA kommer denna L9 att uppgraderas från vanlig automatisk luftkonditionering till "Automatic Air Conditioning 2.0" med 1-5 justerbara växlar.
I 5G-nätverket skiljer sig LEADING IDEAL L9 från det konventionella mobiltelefonkortet bilnätverkskortet, i det preliminära nätverkstestet täcker bilnätverket de flesta städerna i Kina, men ur källaren är nätverksåterställningen långsam, APP bilkontroll tillfällig frånkoppling och vissa områden av nätverksinstabilitet och andra problem finns också objektivt, men i nästa OTA, då kommer allt att optimeras en efter en. Samtidigt uppgraderas användarfeedback på L9-ljudsystemet även under fjärde kvartalet.
Det finns också den navigationsassisterade körupplevelsen LEADING IDEAL L9 eftersom systemet förlitar sig på högprecisionskartor, om uppdateringshastigheten inte kommer ikapp de realtidsförändringar i vägförhållandena kommer det att göra den navigationsassisterade körningen nedgraderad, det finns inte tillräckligt med kontinuitet, avbruten i användningsprocessen, pip och andra problem. Efter optimering kommer L9:s kartpositionering, visuella uppfattning och noggrannhet med hastighetsgränsvärden att förbättras, vilket kommer att bli ett mycket efterlängtat objekt för användare som ofta kör motorvägar och ringvägar.
Redaktionella recensioner.
Sammanfattningsvis omfattar OTA-uppgraderingen av LEADING IDEAL L9 under fjärde kvartalet totalt 9 segmenterade funktionsoptimeringar. Ur bilföretagens perspektiv är varje OTA förstås utformad för att göra allas bilupplevelse bättre och bekvämare. Särskilt som den ständiga tillväxten av användarupplevelsen som nya elbilsföretag ägnar mycket uppmärksamhet åt, gör det tekniken blir varmare, en sådan känsla av erfarenhet, tror jag att det bör finnas få människor som kommer att vägra.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search