Officiellt tillkännagivande AION Y PLUS lanseras den 27 september

Officiellt tillkännagivande AION Y PLUS lanseras den 27 september

För några dagar sedan meddelade GAC AION officiellt att AION Y PLUS lanseras den 27 september och att den nya bilen kan ses som en ansiktslyftning av AION Y, med en ökning i storlek och en justering av formdetaljerna.

Kombinerat med den tidigare exponerade deklarationskartan följer den nya bilens framsida familjens slutna gallerdesign, och stilen är relativt enkel; strålkastarens båda sidor är överdrivna, med en viktad design, och den interna även röksvarta behandlingen, integrerad med en mängd olika dagsljus.

Den nedre delen av omgivningen antar en trapetsformad luftinloppsdesign, med en rak vattenfall struktur inuti för dekoration, vilket effektivt ökar känslan av hierarki i fronten; frontläppen är också dekorerad med en grå genomgående trimpanel, vilket effektivt sträcker den horisontella visuella bredden på framsidan.
Sidoformen är i princip oförändrad, taklinjen är relativt rak, och C-pelardelen är dekorerad med horisontell trim, vilket skapar en liknande upphängnings takform, stilen är mer fashionabel; dörrhandtagen är pop-up design, vilket kan spela en roll för att minska vindmotståndet. Hjulhuvudet och sidokjolarna är tjockare, vilket effektivt ökar känslan av kraftprestanda.

På baksidan är taket utrustat med en liten spoiler, och det rökta bakljusklustret antar en löpande design, som effektivt sträcker den horisontella visuella bredden på baksidan; Storleken på den inverterade trapetsplåtsramen är relativt stor och antar en konkav design, som pryder känslan av hierarki i den bakre; den nedre delen av omgivningen är dekorerad med tjock svart trim, och utrustad med krom remsa, som har en bättre prestanda när det gäller textur.
När det gäller dimensioner är fordonets längd, bredd och höjd 4535/1870/1650 mm, med en hjulbas på 2750 mm. längden, bredden och höjden på nuvarande AION Y är 4410/1870/1645mm, med samma hjulbas på 2750mm, jämfört med det nya fordonets karosslängd har ökat med 125mm.

När det gäller effekt är den nya bilen utrustad med en elmotor med en maximal effekt på 150kW, och batterikapaciteten har ännu inte meddelats; Som referens är hela serien av den nuvarande AION Y utrustad med en elmotor med en maximal effekt av 135 kW.

 

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
$20,558.00
I lager
 
Blog Search