Ningde Times EVOGO kraftutvekslingstjeneste åpnet den andre byen og ble offisielt lansert i Hefei, Anhui

Ningde Times EVOGO kraftutvekslingstjeneste åpnet den andre byen og ble offisielt lansert i Hefei, Anhui

 

Den 18. april ble EVOGO-strømutvekslingstjenesten offisielt lansert i Xiamen, Xiamen ble den første lille grønne ringbyen.

Jeg vet ikke om det er en tilfeldighet eller tilsiktet, men nøyaktig to måneder senere, den 18. juni, ble Ningde Times EVOGO kraftutvekslingstjeneste offisielt lansert i Hefei, Anhui-provinsen, og markerte Hefei City som den andre "lille grønne ringen" by i landet.

Det første partiet med strømutvekslingstjenester har tre hurtigbyttestasjoner, og det forventes at EVOGO innen slutten av dette året vil fullføre idriftsettelse av 20 hurtigbyttestasjoner i Hefei, og oppnå en serviceradius på 5 km i Hefei by. I mellomtiden har Era Electric Service gått sammen med to bypartnere, Green Boat Technology og Hefei Ulu, for i fellesskap å utvikle Hefei-markedet.

Hefei er kjernebyen i Yangtze River Delta-regionen og den første gruppen av nasjonale pilotbyer for bruk av en ny energiutvekslingsmodus for kjøretøyer. Chen Weifeng, daglig leder for Times Electric Service, sa at Hefei har et godt politikkmiljø, stor markedsetterspørsel og rike ressurser av partnere, og det er viktig for byggingen av EVOGO-kraftutvekslingsnettverket å starte kraftutvekslingstjenesten i Hefei.

EVOGO strømutvekslingstjeneste vil tillate brukere å si farvel til energipåfyllingsangst og la forbrukere uten ladeplasser nyte moroa ved å reise i den elektriske epoken.

For øyeblikket er den minste månedlige leieprisen for en sjokoladekraftutvekslingsblokk RMB 399/blokk, og leieprisen vil bli dynamisk justert i henhold til de forskjellige bruksforholdene til brukerne. Serviceprisen på hurtigladestasjonen er sammenlignbar med hurtigladestasjonen og vil bli dynamisk justert i henhold til stasjonens plassering, tid på dagen og andre faktorer. EVOGO strømutvekslingstjeneste vil tillate flere brukere å nyte en praktisk opplevelse av energipåfylling.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search