Nu öppnar Ningde Times EVOGO elbörstjänst officiellt i Hefei, Anhui.

Nu öppnar Ningde Times EVOGO elbörstjänst officiellt i Hefei, Anhui.

Den 18 april lanserades EVOGO elbörstjänst officiellt i Xiamen, Xiamen blev den första lilla gröna ringstaden.

Jag vet inte om det är en tillfällighet eller avsiktlig, men exakt två månader senare, den 18 juni, lanserades Ningde Times EVOGO kraftbörsen officiellt i Hefei, Anhui provinsen, vilket markerar Hefei City som den andra "lilla gröna ringen" staden i landet.

Den första omgången av växeltjänster har tre snabbbytesstationer, och EVOGO förväntas i slutet av året slutföra driftsättningen av 20 snabbbytesstationer i Hefei och uppnå en serviceradie på 5 km i Hefei stad. Era Electric Service har under tiden gått samman med två stadspartners, Green Boat Technology och Hefei Ulu, för att gemensamt utveckla Hefei-marknaden.
Hefei är kärnan i Yangtze River Delta regionen och den första omgången nationella pilotstäder för tillämpning av ett nytt energifordon kraftutbyte läge. Chen Weifeng, general manager för Times Electric Service, sade att Hefei har en bra policymiljö, en stor efterfrågan på marknaden och rika resurser av partners, och det är viktigt för byggandet av EVOGO kraftbörsnät att starta elbörstjänsten i Hefei.
EVOGO kraftväxlingstjänst kommer att tillåta användare att säga adjö till energipåfyllningsångest och låta konsumenter utan laddningsutrymmen njuta av det roliga med att resa i den elektriska eran.
För närvarande är det lägsta månatliga hyrespriset för ett chokladelbörsblock 399 RMB/block, och hyrespriset kommer att justeras dynamiskt enligt användarnas olika användningsvillkor. Servicepriset för snabbladdningsstationen är jämförbart med snabbladdningsstationen och justeras dynamiskt beroende på stationens läge, tid på dygnet och andra faktorer. EVOGO-växeltjänsten gör det möjligt för fler användare att njuta av en bekväm energipåfyllningsupplevelse.

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search