Forhåndsbestillinger for tredjegenerasjons Haval H6 DHT-PHEV starter på 168800 yuan, med en maksimal ren elektrisk rekkevidde på

Forhåndsbestillinger for tredjegenerasjons Haval H6 DHT-PHEV starter på 168800  yuan, med en maksimal ren elektrisk rekkevidde på 110 km

 

For noen dager siden kunngjorde Haval SUV offisielt at tredje generasjon Haval H6 DHT-PHEV åpnet for forhåndssalg, og det nye kjøretøyet vil være tilgjengelig i to konfigurasjoner, med offisielle forhåndssalgspriser på henholdsvis 168 800 yuan og 176 800 yuan.

Fra det faktiske bildet er den nye bilens frontform sammenlignet med tredje generasjon Haval H6 justert, grillen har en stor munndesign, den midtre delen av den svarte stiplede strukturen for dekorasjon, og de to sidene av kanten er lagt til den horisontale trimmen som pynt, stilen er mer moteriktig; formen på de to sidene av hodelyktgruppen er ikke endret, bruken av svart behandling, den interne integreringen av en linse og grillen er koblet sammen, den visuelle følelsen av enhet er sterkere. Den visuelle integrasjonen er sterkere.

Den nedre delen av rammen har en tre-trinns designstil, med store deflektorspor på begge sider og tåkelys integrert inni; den midtre delen er designet med trapesformede luftinntak, dekorert med en horisontal struktur på innsiden, noe som effektivt øker følelsen av hierarki i frontenden.

Sideformen er ikke mye forskjellig fra drivstoffversjonen, taklinjen er litt nede fra B-stolpen, med haifinner for å bringe en viss sporty atmosfære; midjen har et gjennomgående design, noe som får den visuelle effekten til å virke slank og atmosfærisk; hjulene har en dobbel fem-eikers form, teksturytelsen er relativt utmerket.

Den bakre enden er heller ikke mye endret, den røkte baklykten har en gjennomgående design, som effektivt strekker den bakre horisontale visuelle bredden; den trapesformede skiltrammen har en konkav design som pynter på bakendens følelse av hierarki; formen på den nedre delen av omringen er relativt enkel, med en tykk svart trimplate til dekorasjon, og eksosrøret har en skjult layout.

Når det gjelder dimensjoner, er den nye bilens lengde, bredde og høyde 4683/1886/1730 mm, og akselavstanden er 2738 mm, noe som stort sett forblir det samme som drivstoffversjonen.

Interiøret er heller ikke mye justert, og gir et tre-eikers multifunksjonsratt, fullt LCD-instrumentpanel, en flytende midtskjerm og en elektronisk girknott av knotttypen, den generelle stilen virker relativt enkel.

Power, den nye bilen er utstyrt med et plug-in hybrid system bestående av en 1,5T motor og elmotor, hvorav motorens maksimale effekt er 154 hk og maksimal effekt på elmotoren er 177 hk, med en kombinert maksimal effekt på 240kW og et maksimalt dreiemoment på 530N-m, matchet med en to-trinns DHT-girkasse; den rene elektriske rekkevidden er tilgjengelig i to versjoner på 55 km og 110 km.

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search