Ge en tvåfärgad kropp, smart elf # 1 "special edition" modell kan vara tillgänglig snart

Ge en tvåfärgad kropp, smart elf # 1 "special edition" modell kan vara tillgänglig snart
Nyligen lärdes det från relevanta källor att smart Genie #1 "Special Edition"-modellen kan vara tillgänglig snart. Faktum är att denna information inte går att spåra. För i det tidigare lanseringsevenemanget avslöjades en specialutgåva modell i slutet av kampanjvideon. Jämfört med den vanliga versionen är designen av denna bil mer aggressiv.

Specifikt kommer den nya bilens främre del av den smarta logotypen att mörkläggas, och båda sidor kommer att vara utrustade med deflektor slots, ganska prestanda bil smak. Dessutom, för att visa sin egen distinkt, förväntas det nya biltaket använda en röd design, denna design, och den vanliga versionen av skillnaden är fortfarande mycket stor.

Faktum är att den här bilen har exponerats tidigare. Från det tidigare exponerade deklarationsdiagrammet liknar hela bilen den vanliga versionen, särskilt utformningen av framsidan, platt designstil med strålkastarna på båda sidor, hela bilen har en bra visuell atmosfär. Samtidigt är sidan av denna bil också mycket smidig. Naturligtvis saknas de röda kaliberna, liksom den symboliska prestationen, inte i denna bil. När det gäller baksidan, finns det också röda element tillsatta.

När det gäller effekt, enligt tidigare information, kan denna så kallade "specialutgåva" utrustas med dubbla främre och bakre motorer, i så fall kommer den nya bilens prestanda att förbättras igen på grundval av den nuvarande modellen. Dessutom, med hänvisning till den information som avslöjas i videon, kommer den nya bilen att ha ett vågigt ljud, jämfört med den vanliga versionen, förväntas denna specialutgåva betona fordonets sportiga egenskaper.

Baserat på den tidigare analysen är det lätt att se att både kraft och utseende, kommer denna bil att uppgraderas på grundval av den vanliga versionen, så det kan också väl möta konsumenternas behov med bilen. För den här bilen, hur tycker du upplevelsen?

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search