Ren elektrisk coupe SUV Rui Lan 7 avduket med elektronisk sidespeil

Ren elektrisk coupe SUV Rui Lan 7 avduket med elektronisk sidespeil

På Chongqing Auto Show viste Rui Lan Auto ut sin Rui Lan 7-modell for første gang, som er en ren elektrisk coupe-SUV og hevdes å være den første modellen som realiserer funksjonen til AVBS uavhengig betjent kraftutveksling.

 

Fra det faktiske bildet tar fronten av den nye bilen i bruk den vanlige lukkede grilldesignen til rene elektriske kjøretøy, og det kjørende dagslyset strekker effektivt den horisontale visuelle bredden av frontflaten og forbedrer følelsen av hierarki i frontenden; fjern- og nærlysene er plassert på begge sider av grillen, og stilen ser mer individuell ut.

 

Den nedre delen av omringen har et flatt luftinntaksdesign, og interiøret er dekorert med en relativt tett rett fossestruktur, noe som ytterligere forsterker følelsen av hierarki i frontenden.

Når det gjelder sideform, er taket en glidende coupe-SUV-form, og tofarget karosseriet skaper også et hengende takdesign, stilen ser mer moteriktig ut; midjen vedtar en grundig design slik at den visuelle effekten ser slank atmosfære ut; dørhåndtaket har en pop-up-form, som kan spille en rolle i å redusere vindmotstanden; hjulene har en form med lav vindmotstand, stilen ser mer moteriktig ut.



Det er verdt å nevne at den nye bilen også er utstyrt med elektroniske sidespeil, men den fremtidige produksjonsversjonen av modellen bør likevel endre de tradisjonelle ytterspeilene.

Bak er toppen av bagasjerommet utformet med en litt oppovervendt andehale, og de røkte baklyktene er utformet med et løpende design, som effektivt strekker den horisontale visuelle bredden bak; den nedre rammen er utstyrt med en diffuser, som effektivt øker sportsligheten.



Når det gjelder kraft, avslørte tjenestemannen at den nye bilen vil være tilgjengelig i forhjulsdrevne, bakhjulsdrevne og firehjulsdrevne versjoner, med en akselerasjon på opptil 4,9 sekunder per 100 kilometer og en CLTC-rekkevidde på 550km-750km, og muligheten til å skifte strøm.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
Blog Search