Byt ut den raka vattenfallet Ruihu 7 PLUS ny energi kommer att avslöjas på Chengdu Auto Show utrustad med en plug-in

Byt ut den raka vattenfallet Ruihu 7 PLUS ny energi kommer att presenteras på Chengdu Auto Show utrustad med ett plug-in hybridsystem

För några dagar sedan meddelade Chery Automobile officiellt att det är Ruihu 7 PLUS ny energi kommer att debutera på Chengdu Auto Show, den nya bilen är i form av en viss justering och utrustad med ett plug-in hybridsystem.

Kombinerat med de tidigare publicerade officiella ritningarna är den nya bilens framsida en familj av polygonal grilldesign, intern användning av en rak vattenfall struktur för dekoration och en känsla av momentum; Båda sidorna av strålkastarklustrets form förändras lite, den interna användningen av röksvart behandling, matchad med två vikbara linjer av dagsljus, och galler ansluten, en stark känsla av visuell integration.
Den nedre delen av omgivningen antar en trestegs designstil, utrustad med stora deflektor spår på båda sidor och dekorerad med prickad struktur inuti, stilen ser mer aggressiv ut; den mittersta delen antar en trapetsformad luftintagsdesign, dekorerad med en rutnätsliknande struktur inuti, som förskönar känslan av hierarki i fronten.

Sidoformen, taklinjen från B-pelaren något nedåt och B-pelaren, C-pelaren och D-pelaren är rökt svart behandling, vilket skapar en upphängd takform, stilen ser mer fashionabel ut; midjelinjen används genom hela konstruktionen, från främre vingen till bakre delen av bilen, så att den visuella effekten ser smal atmosfär; hjul med en femekrad låg vindmotståndsform, stilen är mer personlig.
Baksidan av bilen är utrustad med en liten storlek spoiler, vilket ger en viss sportighet; nummerplåtsramen är placerad i den nedre delen av kuvertet, med en konkav design, vilket ger en känsla av hierarki i bilens bakre del; Det bilaterala avgasskyddet saknas inte heller, vilket inte är vanligt i plug-in-modeller.

I interiören är den övergripande layouten relativt enkel, vilket ger en treekrad multifunktionsratt, genom dubbla LYNK & CO-skärmen och elektroniska växelvredet; mittkonsolen har en stark känsla av hierarki, och färgschemat är huvudsakligen beige med blått, vilket ger en mer varm känsla.
Power, den nya bilen är utrustad med ett plug-in hybridsystem som består av en 1,5T motor och elmotor, den kombinerade maximala effekten förväntas nå 240kW och toppvridmoment 565N-m, som är parad med en 3-växlad DHT-växellåda.

 

Kommentarer

Inga inlägg

Skriv en recension
Blog Search