QIANTU K20 er tilgjengelig for forhåndssalg fra 86 800 yuan, med en konvertibel versjon tilgjengelig.

Den nye bilen vil være tilgjengelig i hardtop- og cabrioletversjoner, med en offisiell forhåndssalgsprisklasse på 86 800 yuan til 149 800 yuan.

qiantu k20

 

Fra det offisielle bildet er fronten på den nye bilen et mer personlig designspråk, panseret er delt i to deler med svarte detaljer, symmetrisk design for OCD-pasienter er definitivt et evangelium; grillen lukket design, den interne bruken av svart trimplate for dekorasjon, de to sidene av de røkte frontlyktene er koblet sammen, noe som effektivt strekker den horisontale visuelle bredden av fronten.

qiantu k20

Den nedre delen av konvolutten er utstyrt med trapesformede luftinntak, og frontleppen er pyntet med en svart frontspade, som effektivt øker frontendens følelse av hierarki og også strekker den horisontale visuelle bredden av fronten; plasseringen av vingene på begge sider er også utstyrt med brettet svart trim, noe som gjør at stilen ser mer individuell ut.

qiantu k20

 

Når det gjelder sidestyling, tar den nye bilen i bruk en to-dørs design med en glidende ryggform for å skape en sterk følelse av bevegelse; dørhåndtakene har også en pop-up-design, som kan spille en rolle i å redusere vindmotstanden; Hjulbuene og sideskjørtene er delvis utstyrt med et wide body kit, noe som forsterker den sportslige atmosfæren ytterligere.

qiantu k20

På baksiden er den store takspoileren svært gjenkjennelig, og baklysklyngen har en løpende design, som effektivt strekker den horisontale visuelle bredden av baken; den nedre surroundseksjonen skaper en diffusorform, og den konkave designen har en sterk følelse av hierarki.

 

qiantu k20

Dimensjoner, den nye bilens lengde, bredde og høyde er 3741/1624/1263 mm, med en akselavstand på 2326 mm.

qiantu k20

Når det gjelder interiøret, tar den nye bilen i bruk et relativt enkelt designspråk, og tilbyr et multifunksjonsratt med to eiker, en dobbel LYNK&CO-skjerm og et elektronisk lommegir.

Når det gjelder konfigurasjon, vil QIANTU K20 tilby tilpasning når det gjelder belysning, klimaanlegg, sitteplasser og andrepilotkonfigurasjoner, og tre offisielle konfigurasjonspakker vil være tilgjengelige i QIANTU.

 

 

qiantu k20

 

Kraftmessig er den nye bilen utstyrt med et firehjulsdriftssystem bestående av doble motorer foran og bak, med en kombinert makseffekt på 217 hk, en 100 km akselerasjonstid på 4,7 sekunder, og en rekkevidde på opptil 217 hk. 500 km (arbeidsforhold ukjent).

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale
£58,148.40
På lager
Blog Search